Kaupo Kikkas: eelistaksin olla mees ilma C- või N-täheta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Kikkas
Kaupo Kikkas Foto: Pm

Üks kolmest maailma olulisemast profifotograafide ajakirjast avaldas detsembri numbri esikaanel esimest korda eestlase Kaupo Kikkase tehtud foto.


Ajakirjas ilmusid Kaupo Kikkase Sugar Town fotonäituse jaoks tehtud pildid, mis olid viimati üleval Nokia kontserdimajas.

55 000 tellijaga ning viies keeles ilmuv ajakiri Nikon Pro Magazine on suunatud professionaalsetele fotograafidele ning 50-leheküljeline ajakiri hõlmab ülevaadet uusimast tehnoloogiast, valitud fotograafide töid ning erialaseid artikleid.

Elu24 lugeja tuuneb siiski huvi, kas Kaupo Kikkas on ikka Nikoni mees.

Kauppo Kikkas on Canoni mees! Seega huvitav, miks Canoniga tehtud pildid Nikoni ajakirjas on? Kas tegu pettusega?

Kaupo Kikkas oli meie lugejale lahkelt nõus vastama. Nimelt rääkis tuntud fotograaf, et pildistab paljude aparaatidega, aga tema põhiliseks töövahendiks on juba mitu head aastat siiski Nikoni kaamera.

«Kui tahate täpsemalt teada, mis kaamera ja objektiiviga pildid tehtud, peate ajakirja ostma. Aga iseenesest muidugi ma eelistaksin, kui ma oleksin lihtsalt «mees» ilma C- või N-täheta eesliites,» tõdes Kaupo.

Palju õnne Kaupole väärika saavutuse puhul ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles