Tallinnas avatakse Baltimaade moodsaim kinokompleks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apollo kino juht Mauri Kristjan Dorbek.
Apollo kino juht Mauri Kristjan Dorbek. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Järgmisel reedel avab Mustamäe Keskuses uksed uus kinokompleks, kuhu on paigaldatud mitme miljoni euro eest tipptehnoloogilisi video- ja helisüsteeme. 

Uued Apollo kino saalid on varustatud kõrgtehnoloogiliste 4k laserprojektorite, Dolby helisüsteemide ja maailmatasemel ekraanidega. “Üheski teises meie regiooni kinos ei ole sellises mahus Barco laserprojektoreid ega uudseimat Dolby Atmos ruumilist heli,” märkis Apollo kino juht Maur Dorbek ja lisas, et täna ei ole Soomes ega Lätis-Leedus laserprojektoreid ja Dolby Atmos 3D heli veel üldse.

Foto: promo

Tänu täiesti uue kvaliteediga projektoritele muutub pilt teravamaks, kontrastsemaks ja sügavamaks – must on rohkem must, valge on rohkem valge, pilt on selgem ning kõik efektid, mis välja tulevad on inimesele hoomatavamad. Dolby Atmos helisüsteem loob aga liikuva heli, mis ringleb ümber publiku selliselt, et vaataja tunneb nagu kogu filmi tegevus toimukski tema ümber.

Apollo Kino Mustamäe on saanud ka erilised ja mugavad kõrge peatoega ergonoomilised istmed. Kinotoolis istudes on tavapärasest rohkem jalaruumi, seda eriti tagumistes Staari toolide ridades, kus toolidel on lisaks ka mootoritega jalatoed ja võimalus seljatoe kallet reguleerida. Istmete ja ekraani vahel on piisavalt ruumi mugavaks filmivaatamiseks ja iga istmerea kalle on häälestatud parima vaatenurga saavutamiseks.

Uuendusena on Mustamäe Apollo Kinos võimalik tasuda nii piletite kui suupistete ja jookide eest ka iseteeninduskassades, mis muudab kinokülastuse veelgi mugavamaks ja võimaldab kogu kinoelamust kogeda järjekorras seismata. Samuti saab kinopileti soetada ka mobiilist läbi Apollo Kino nutirakenduse. Äpi abil on lisaks võimalik vaadata oma ostuajalugu, hoida pilk peal oma Apollo Klubi staatusel ja soodustustel, tutvuda kinokavadega ning vaadata filmitreilereid.

Apollo Kino tegutseb täna Tallinnas Solaris Keskuses seitsme ning suvepealinnas asuvas Pärnu Keskuses kolme kinosaaliga. Mustamäe Keskuses avatakse linnaosa ainuke 6 saaliga kino 12. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles