Skandaalse kriminaalsüüdistuse saanud Kaur Kender astub reedel lavale koos Beebilõustaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatu “Kuidas minust sai HAPKOMAH” esitlus 29.01.2016. Kaur Kender ja Beebilõust
Raamatu “Kuidas minust sai HAPKOMAH” esitlus 29.01.2016. Kaur Kender ja Beebilõust Foto: Viktor Burkivski

Klubis Privé astub sel reedel lavale äsja Eesti Muusikaauhinnad 2016 üritusel Aasta Parimaks Hiphop artistiks nimetatud Beebilõust. Talle mängib muusikat Vana Yoss ehk Kaur Kender, kes sel nädalal seoses kriminaalsüüdistusega juba kaks korda kohtumaja külastas. On aeg pingeid maandada!

Juba 15-aastaselt sattus Beebilõust Tallinna Psühhoneuroloogia haiglasse, kuna kohalik Saaremaa julgeolekuteenistus pidas noort Elbingut ühiskonnale ohtlikuks ja kahjulikuks nähtuseks. Sealt tegi mees ka oma esimesed sammud tutvumaks hiphop muusikaga ning 1998. aastal lõi ta nüüd grupeeringu HaDeC koos nüüdseks oma albumi ilmutanud, samuti Saaremaalt pärit räppari Okym Riimiga.

Grupi tegutsemisaeg jäi lühikeseks, sest 2000. aastal määrati Beebilõust mitmete erinevate kuritegude eest viieks aastaks vangi. Koos kongikaaslase Raimond Kukuškini ehk JR Rhymes´iga loodi seal grupeering Verba Ab Intra, mille materjal lindistati salaja tsoonis ning läbi äraostetud vangivalvurite smuugeldati lindistused vabadusse ning tänu sellele leidis muusika ka raadios mängimist ning Verba Ab Intra ka märkimist Eesti Ekspressis, kus grupp valiti ka Eesti Ekspressi Tulevikutäheks.

Peale selle on Beebilõusta luulet avaldatud Eestis nii ajakirjades Vikerkaar, Looming ja Epifanio kui ka Soomes ajakirjas Ihminem ja mandariinikeelses ajakirjas PePo.

Tänu tunnustatud arhitektile Vilen Künnapuule ilmus 2006. aastal Beebilõusta luulekogu «Siin Beebilõust, tere!» ja aastal 2009 kogumik «Resotsialiseerumine». Samal aastal vändati «Eesti Lood» sarja tarbeks Beebilõustast ka portreefilm. 2011 lõi Beebilõust käed Legendaarne Recordsiga, et välja anda oma debüütplaat «32 Kuupi».

WTF?! rokib teid erinevate muusikastiilidega, toome iga kuu esimesel reedel teie ette ainult parimaid pärle ja aktuaalseid esinejaid kõikidest rokkivatest źanritest.

Lisaks valib muusikat DJ Shromik.

Klubi uksed avatakse südaööl, alates 18.00 avatakse tuliuus baar Mono, mille sissepääs on kohe Vabaduse samba kõrval. Kõik külastajad kes on südaööl Monos, pääsevad otse, piletita klubisse Privé.

Lisainfo Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles