Kerttu Tänav võrgutas Missi-Laura peigmehe?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerttu Tänav
Kerttu Tänav Foto: Kanal 2

Juba mitu kuud on ringi liikunud kuulujutud, et eksmiss ja modell

Laura Kõrgemäe

ning tema korvpallurist poiss-sõber

Gregor Arbet

on lahku läinud. Samas on kuluaarides sahistatud, et lahkumineku põhjuseks võis olla korvpalliässa armuafäär tantsutäht

Kerttu Tänavaga

.

Seltskonnapiibel Kroonika kirjutab, et hiljuti nähti korvpallur Gregorit (25) ja tantsija Kerttut (23) koos romantiliselt aega veetmas ööklubis Marat.

Pealtnägijate sõnul veetis paarike terve õhtu koos ühes seltskonnas ning käsikäes lahkuti ka ööklubist. Ka ei varjanud noored oma tundeid tänaval kodu poole jalutades. Tänaval musitati ja kallistati teineteist andunult.   

Kerttu ise väidab, et lähedasi suhteid tal Gregoriga pole. Sama kinnitab ka Gregor, kes nimetab brünetti kaunitari vaid oma heaks tuttavaks. Laura Kõrgemäe teemal ei taha mees aga sõnakesti öelda.

Samal ajal kui Laura kinnitab eilses Kroonikas, et kõik kuulujutud tema ja Gregori lahkuminekust on puhas laim, siis naisteportaalile Buduaar antud intervjuus pihib naine, et on korvpallurist lahku läinud juba rohkem kui kuu aega tagasi.

«Ma pole sellest varem avalikult rääkida tahtnud, sest loomulikult teeb iga lahkuminek mingil määral haiget, eriti kui kogu suhe on nii õnnelik olnud,» sõnas Laura vasturääkiva jutu vabanduseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles