GAG õpilased kutsusid Maidla lastekodu lapsed Pink Floyd Tribute kontserdile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gustav Adolfi Gümnaasiumi Pink Floyd`i tribuutkontsert 29.05.10
Gustav Adolfi Gümnaasiumi Pink Floyd`i tribuutkontsert 29.05.10 Foto: Konstantin Purask

Esmapäeval, 13. detsembril startis Gustav Adolfi Gümnaasiumi juurest väikebuss GAG õpilastega, kes teevad kaasa Pink Floyd tribuutkontserdi projektis, et viia kontserdikutsed Maidla lastekodu kasvandikele. Nimelt antakse 22. detsembril Nokia kontserdimajas, jätkuks kevadisele suursündmusele koostöös Eesti tunnustatud tipp-artistidega, heategevuslik kontsert Pink Floyd T.R.I.B.U.T.E «Is There Anybody Out There».



GAG õpilased käisid külas Maidla lastekodus, et viia neile kutsed menukale kontserdile. Ühtlasi tutvustati lastekodu lastele kultusbändi Pink Floyd ajalugu ning GAG õpilaste tegevust tribuutkontserdi ettevalmistamiseks.

Ühiselt õpiti lastekodus ära ka Pink Floydi laul «Wish You Were Here». Koos joodi teed ning kuulati Maidla laste toredaid esinemisi. Külalistele tutvustati Maidla mõisahoone ruumides paikneva lastekodu argielu.

Eriti avaldas GAG õpilastele muljet laste loomingutuba, kus lapsed valmistavad heal kunstilisel tasemel kaarte ja meeneid, millest rabavalt väljapaistvad olid klaasitooted.

Südamlik ühine õhtu jättis kõigile meeldiva mälestuse ja tunde, et koos on tore.
 

GAG Pink Floydi tribuutkontsert toimub 22. detsembril Nokia kontserdimajas. Kaasa teevad Riho Sibul, Ott Lepland, Mikk Tammepõld, Gerli Padar, Artur Talvik ja Norman Salumäe.

 

Vaata lisaks SIIT.

Vaata pilte mais 2010 toimunud GAG Pink Floydi tribuutkontserdist Tallinna vanalinna müüride ääres!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles