Gerli Padar ja Martin Parmas polegi lahus?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Padar ja Martin Parmas. Fokstrot
Gerli Padar ja Martin Parmas. Fokstrot Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Kroonika kirjutab, et saates «Tantsud tähtedega» armunud laulja Gerli Padar ja võistlustantsija Martin Parmas läksid lahku. SL Õhtulehe veergudel väidab Gerli aga vastupidist.

Kroonika ajakirjanikule teatas Gerli resoluutselt, et tema tantsud Martiniga on tantsitud ja kõik ilus, mis neid Parmasega omavahel ühendanud, on tänaseks paraku möödanik.

Siiski lisab Gerli, et on vaatamata lahkuminekule andnud nõusoleku osaleda saates «Tantsud tähtedega» ka sel hooajal. Seekord õhtujuhi rollis Mart Sanderi kõrval.  

SL Õhtulehele nähvab aga kaunitar, et ta polegi Martinist lahku läinud, polevat seda ka ühelegi ajakirjanikule väitnud ning et üleüldse on teda valesti mõistetud. Pikemalt ei soovi Gerli antud teemal siiski rääkida ning palub ajakirjanikel oma eraelu hoopiski rahule jätta.

Kroonika andmetel on paar aga lahus juba alates suve algusest. Nimelt just siis olevat Gerli oma kompsud Martini korteris kokku pakkinud ja Tartust tagasi Tallinna kolinud. 

Ka pidid Gerli ja Martin Õllesummeril koos tantsima, kuid lauljatari asendas toona hoopis teine tantsustaar Kaisa Oja. Gerlil vabandas end välja seljavaluga. Samas esines Gerli siiski Õllesummeri rokilaval.

Kuigi Gerli püüab kõigest väest kummutada lahkumineku jutte, siis kinnitavad ka paarikese tuttavad, et tuvikesed on lahku viinud ilmselt mõlema tihedad töögraafikud ja  pidev pendeldamine Tartu ja Tallinna vahel.

Samuti kinnitavad paarikese lähedased, et mõlemad staarid on äärmiselt temperamentsed ning kergesti tüli üles kiskuvad natuurid. Sõprade arvates väsisid Gerli ja Martin pidevatest omavahelistest nääklemistest ja võtsid võib-olla lihtsalt mõneks ajaks aja maha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles