Margit Jõggeri pulmaplaani rikkus tapjahai!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margit Jõgger
Margit Jõgger Foto: Egert Kamenik

 

Egiptlasest kallima Hossam Ibrahimiga (27) kihlunud modelliärinaine Margit Jõgger (43) lükkas pulmad edasi, sest nägi ühel sukeldumisretkel Ibrahimiga haid. Pulmad Hossamiga, kes on Punase mere kuurordis sukeldumisinstruktor, pidid toimuma Egiptimaa rannaliival.

«Jätsin ära, sest ühel ühisel sukeldumisretkel nägime suurt kurja haid ja saime aru, et see on meile kõigekõrgema poolt saadetud vihje, et ei maksa rabistada,» kinnitab Margit ajakirjale Kroonika. «Kui sellele tagantjärele mõtlen, on mul tunne, et ei pea elus iga ilusa sukeldumisinstruktori või tennisepartneriga abielluma. Las sukeldumisinstruktorid jäävad ikka sukeldumisinstruktoriteks.»

Viimastel nädalatel on hai Sharm el-Sheikhis rebinud vees jäsemeid neljalt turistilt ja tapnud viienda. Üks tapjahaidest on juba tabatud, teise otsingud jätkuvad USAst pärit spetsialistide ja tuukrite abil.

Lisaks hairünnakule võib Margiti sõnul algajat sukeldujat või snorgeldajat kimbutada ka moreen ehk meremadu.

 

Pikemalt loe värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles