2010. aasta staarkõhnujad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Hopkins
Anthony Hopkins Foto: SCANPIX

Väljaanne Huffington Post järjestas staarid, kes sel aastal kaotasid märkimisväärselt kehakaalu.

Esikohale paigutati Jennifer Hudson, kes varem kandis 44 suurus rõivaid, kuid nüüd on ta rõivanumber 32. Samuti on see staar USA Kaalujälgijate esindaja.

Christian Bale ei olnud küll ülekaaluline, kuid ta siiski alandas kehakaalu. Põhjus uus poksijast rääkiv film «The Fighter», milles ta pidi kõhn välja nägema. Selle saavutamiseks jooksis ta tunde.

Juba varasemast väga väike ja kõhn Natalie Portman muutus sellel aastal piitspeenikeseks. Ta võttis alla üheksa kilogrammi, et ta saaks mängida peaosa balletifilmis «Black Swan». Võtete ajal olevat ta lausa nälginud.

Briti staar, täidlase kehaga Kelly Osbourne, kes osales USA sarjas «Tantsud tähtedega», mitte ainult ei muutunud mitu rõivanumbrit väikemaks, vaid muutis ka juuksevärvi – temast sai blond.

Briti komöödiageeniuse Ricky Gervaisi jaoks ei ole kehakaal naljanumber. Mees ja ta elukaaslane suhtusid liigsesse kehakaalu täie tõsidusega ning sel aastal vabanesid varem kogutud rasvast.

Oscari võitnud Gwyneth Paltrow võttis filmi «Country Strong» jaoks kaalus juurde ligi kümme kilogrammi. Pärast võtete lõppu aga alustas karmi dieedi  ja treeninguga ning saavutas oma tavapärase kehakaalu üsna ruttu.

Muusik 50 Cent kaotas vähihaigest mehest rääkiva filmi «Things Fall Apart» tõttu üle 22 kilogrammi. Ta tegi kõik, et näha välja inimene, kes on vähihaige ning kellel pole lootust.

Briti näitleja Anthony Hopkins võttis end kokku ning ta kehakaal alanes 34 kilogrammi võrra. Näitleja sõnul loobus ta igasugusest magusast ja muudest kehakaalu kergitavatest toiduainetest. Lisaks treenis ta kuuel päeval nädalas jõusaalis. Ta tarbis päevas vaid 800 kilokalori eest süüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles