Video! Mis on Würffeli bändiliikmete kirg lisaks muusikale?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laul 2016 poolfinaali jõudnud elektroonilist popmuusikat viljelev ansambel Würffel rääkis otsesaates Elu24 live, et teevad muusikat viljeledes palju tööd ning kevadel tuleb välja ka nende uus album. Saatejuht Anu Saagim uuris lähemalt, millega bändiliikmed veel tegelevad ja kas ainult muusikast elatub ära.

Bändi trummar Kaspar Kalluste on muusik täiskohaga ning teeb kaasa päris mitmes popis kodumaises bändis. Siiski on tal ka üks põnev hobi: «Jalgpall on mu kirg,» teatas muusik otse-eetris, et fännab jalgpalli.

Foto: Viktor Burkivski

Würffeli kaunis solist Rosanna Lints aga töötab endiselt kokana ning naudib lisaks muusika tegemisele Tallinna vanalinnas asuvas Sinilinnus töötamist. Rokkbändi Elephants From Neptune basskitarrist Rain Joona on Sinilinnus peakokk ning mõistab muusiku kirevat elu, kui on vaha vahel mõni live või intervjuu anda.

Foto: Viktor Burkivski

Klahvpillimängija Tarvi Kull üritab juba mõnda aega omale juhilube teha: «Autojuhiload on prioriteet number üks,» kommenteeris muusik muiates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles