Sakslane kastreeris oma teismelise tütre 57-aastase kallima

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakslane kastreeris oma teismelise tütre 57-aastase kallima
Sakslane kastreeris oma teismelise tütre 57-aastase kallima Foto: Tõnu Talivee / SL Õhtuleht.

Saksamaal Bielefeldis lasi üks vihane isa käiku noa, kui kuulis, et ta teismelisel tütrel on seksuaalsuhe pensionieelikust mehega.

Venemaalt pärit etniline sakslane, 47-aastane Helmut Seifert raevus, kui sai teada, et ta tütre kallim on 57-aastane Phillip Genscher, kirjutab The Telegraph.

Seifert teatas asjast politseile, kuid korrakaitsjad sõnasid, et neil ei ole õigus kellegi intiimellu sekkuda.

«Mees võttis oma kaks kolleegi kaasa ja nad läksid ohvri majja. Ohvril võeti püksid jalast ja ta kastreeriti ilma tuimastuseta. Ära lõigatud munandid võeti kaasa kui asitõend,» lausus politsei esindaja.

Vigastatud Genscheril õnnestus politseisse ja kiirabisse helistada. Ta elu päästeti, kuid ülejäänud elu peab ta nüüd olema eunuhh.

Seiferti üle mõistetakse kohut järgmisel aastal. Teda süüdistatakse mõrvakatses. Mees ei ole paljastanud, kes olid teda abistanud kolleegid.

«Sain anonüümkõne, et mu 17-aastasel tütrel on temast 40 aastat vanema mehega suhe. Teie politseinikud ütlesite, et te ei saa midagi teha. Tegin siis ise midagi,» sõnas Seifert ülekuulamisel.

Seiferti arvates oli tal isana õigus käituda nii, nagu ta käitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles