Alari Kivisaar: «Naabrist parem» tuleb läbi aegade parim

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alari Kivisaar
Alari Kivisaar Foto: TV3

Neljandat hooaega TV3 ekraanile jõudev «Naabrist parem» saatesse laekus üle 300 avalduse. Casting kujunes läbi aegade tugevaimaks.

TV3 otsis saatesse «Naabrist parem» sisekujunduse huvilisi, kes lahtiste käte ja lennukate ideedega ning sooviksid otse kaamera ees sisustada korter tuliuues majas. Armastatud kodumaise tõsielusarja laekus üle 300 sooviavalduse ja castingule kutsuti 50 paari.

Saatejuht Alari Kivisaare sõnul oli see läbi aegade tugevaim casting: «Kui varasemalt on tulnud pingutada, keda saatesse valida, siis sel korral pingutasime, et otsustada, kes välja jätta – kinnisilmi oleks võinud valiku teha kohale tulijate seast ja ikkagi oleks saates parimad paarid.» 

Saate režissöör Raivo Maripuu kinnitab saatejuhi sõnu ja lisab, et castingu käigus sai välja valitud 4 paari, kellega kohtume juba «Naabrist parem» saates aprilli alguses. Osalejaid oli tema sõnul väga erinevaid, vanusevahemik kõikus 17-eluaastast 42-ni välja.

«Naabrist parem» saates tuleb paaridel sisustada korter tuliuues majas. Kodu sisustustöö tuleb teha ära vaid omal käel ning seejuures nõnda, et tulemus oleks naabri omast parem! Parima korteri valib välja televaataja. TV3 ekraanile jõudva «Naabrist parem» saatejuht Alari Kivisaar ootab uut hooaega ja usub, et sellest saab läbi aegade parim, sest muud võimalust osalejaid silmas pidades, olla ei saakski. 

«Naabrist parem» TV3 ekraanil juba alates aprillist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles