Anu Saagim visualiseerib kurja kommijat: rasvaste juuste, vistrikulise näoga nohik, kelle elu on totaalselt screwed up! (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim: ühed armastavad mind ja ülistavad taevani, teised kiruvad ning trambivad halastamatult porri
Anu Saagim: ühed armastavad mind ja ülistavad taevani, teised kiruvad ning trambivad halastamatult porri Foto: Dmitry Knut

1. veebruaril sulges Postimees anonüümse kommentaariumi. «Anu Saagimist rääkivate lugude või minu enda kirjutatud uudisnuppude juurest leiab üldjuhul kahte sorti inimeste komme: ühed armastavad mind ja ülistavad taevani, teised kiruvad ning trambivad halastamatult porri,» räägib Elu24 peatoimetaja Anu Saagim, millised on temaga seonduvad netikommentaarid.

«See on äge, sest ilma vihkamiseta poleks armastust ja ilma suure armastuseta ka vihkamist. Minu persoon tekitab inimestes väga tugevaid emotsioone. Vahel see jahmatab mind, kuid üldjuhul annab õnneks positiivse laengu. Põhiline, et keegi ei jääks ükskõikseks kuuldes Anu Saagimi nime. Elu on nagu malemäng ja mulle meeldib olla selles mängus kuninganna,» jutustab enesekindlalt ta ning lisab: «Mis aga kõige kummalisem, juba ammu ei lähe mulle negatiivsed kommentaarid korda.»

Kommentaare Saagim enda sõnul enam ei ole: «Ma ei viitsi neid tegelikult ka lugeda. Aga kui mõni «heatahtlik sõbranna» mulle neist vahel siiski ette kannab, siis see pigem lõbustab, kui kurvastab mind,» tunnistab ta.

«Visualiseerin enda jaoks õela ja kurja kommija järgmiselt: rasvaste juuste, vistrikulise näoga nohik, kelle elu on totaalselt screwed up!»

Hea lugeja, milline on Sinu arvates üks anonüümne netikommenteerija?

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles