Enesetäiendajad kohtuvad selgeltnägijaga

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu keskraamatukogu.
Pärnu keskraamatukogu. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Esmaspäeva õhtul kutsub Pärnu Enesetäiendajate selts huvilisi Pärnu keskraamatukogu saali, kus toimub kohtumisõhtu selgeltnägija Mariannega.

Mõni inimene saab juba sündides kaasa imelised oskused. Marianne anded ilmnesid  päris väikese lapsena. “Mul ei ole lapsepõlve olnud, sest lapsed minuga ei mänginud. Olin nagu väike vanainimene. Aga ka täiskasvanud ei võtnud mind punti,” ütleb ta ja lisab, et sai aru, kui talle valetati.

Kui Marianne inimesi ligi kolmkümmend aastat tagasi eraviisiliselt vastu võtma hakkas, levis kuuldus kulutulena: kui ennustused täide läksid, hakkasid inimesed teda usaldama ja tema nõuandeid kuulda võtma. “Algul olin Õismäe Anne, siis Mustamäe Anne, siis tuli välja mu tõeline nimi Marianne,” meenutab ta.

Marianne ei kasuta ennustamiseks ühtki abivahendit, ei kaarte, pendlit ega klaaskuuli. Ta vaatab inimesele otsa ning mineviku-, oleviku- ja tulevikusündmused rulluvad tema pilgu ees lahti. Anne ei pea inimest nägemagi, talle piisab nimest või pildist. Ta on ennustanud tuttavatele ka telefoni teel.

Kohtumisõhtule palub ta kõigil kaasa võtta tükikese paberit ja kirjutamisvahendi, et arvutada välja oma eluteenumbrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles