TV3 programmijuht Mikko Silvennoinen alustab jaanuaris

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikko Silvennoinen
Mikko Silvennoinen Foto: TV3

 

Uuel aastal liitub TV3 meeskonnaga Mikko Silvennoinen, asudes TV3 programmijuhi kohale.

Jaanuari keskpaigast tööd alustaval Silvennoinenil on 35 eluaasta kohta ette näidata muljetavaldav telekogemuste pagas. Saatejuhi ja VJ-na alustanud mees on õppinud USA-s California Riiklikus Ülikoolis kommunikatsiooni ja televisiooni ning on viimastel aastatel tegutsenud Soome suuruselt teise kommertskanali Nelonen programmijuhina.

«Mikko liitumine TV3-ga on suur uudis mitte ainult TV3 jaoks, vaid Eesti meediale tervikuna. Ei meenu ühtegi varasemat juhtu, et sedavõrd kõva oma ala proff Skandinaaviast Eestisse oleks liikunud. Mikko kogemused televisiooni ja programmijuhtimise vallas ning TV3 meeskonna kohalik tunnetus loovad väga tugeva löögirusika,» arvas TV3 tegevjuht Priit Leito, lisades, et Mikko on ka inimesena särav isiksus, mis teleäris on kahtlemata väga oluline.

Töö TV3-s on Silvennoise jaoks suureks väljakutseks. «Ootan esimest tööpäeva põnevusega, olles valmis kohalikku teleturgu ja –publikut tundma õppima ning loomulikult oma kogemusi jagama.» Silvennoise tähelepanekul on Eestis palju rahvusvahelistel formaatidel põhinevat programmi, mille kõrvale võiks mahtuda märksa enam ka kohalikke säravaid ideid.

«Püüan tuua TV3 kui telekanalit vaatajatele veel lähemale. Ideaalis võiks televisioon olla inimese parim sõber, kelle seltsis on hea puhata ja meelt lahutada,» märkis ta.

Esimesi programmijuhi töö vilju loodab Silvennoinen näha tuleva aasta lõpus. «Ma ei kiirusta, vaid võtan aega kohtumisteks Eesti parimate produtsentide, režissööride, stsenaristide ja teletegijatega; just nemad panevad telemaagia toimima ning minu ülesandeks on luua selleks parimad võimalused.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles