Tartus pakub pidulistele tormivarju Club Atlantis!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus pakub pidulistele tormivarju Club Atlantis!
Tartus pakub pidulistele tormivarju Club Atlantis! Foto: Club Atlantis
Sel reedel ootab Club Atlantis Teid koos Captain Morganiga tormi eest varju üritustele Good Vibrations ning Saturday Stardust.
Nädalavahetus algab juba neljapäeval kui esimest korda toimub Intermusic Explorer - house'i paremiku ning selle stiili ääremaadelt avastatud haruldased muusikalised leiud toovad sel tuisusel ööl teieni sünnipäevalapsed Marc F ja Artur F.
 
Rütmid mis vibreerivad su sees – hõrk, kaasahaarav, ekstaatiline pidu, mis Sind õigele lainele häälestab. Good Vibrations tugevdab immuunsüsteemi hea mainstreami ja R'n'B rütmisega. Peo kõrvalnähtudeks on parimad sõbrad, südaööni poole odavam sissepääs ning mitmesugused muud üllatused.
 
Hetke parim muusika miksituna ajatute hittidega on just see, mida Saturday Stardust pakub. Vaikuse pärast tormi täidab DJ Emerson Teid endasse haarava tähesära-feelinguga. Tegemist on ka spordiklubi Fittest heategevusliku treeningpäeva ametliku afterpartyga, kuhu on oodata Captain Morganit isiklikult. 
 
Küünlaid ei ole selleks korraks vaja koju varuda – Club Atlantis pakub parimat tormivarju ning ootab pidutsema just Sind.
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles