Endla jõululavastuses viib mäng muinasjutu sisse

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Endla teater

Teisipäeval, 14. detsembril esietendub Pärnu Endla teatris tänavune jõululavastus “Timbulimbu ja talv”, mis räägib mängimisest ja mängimise rõõmust.

Lavastaja Andres Noormetsa teatel räägib etendus eelkõige mängimisest ja mängimise rõõmust ja lavastust on oodatud vaatama kõik mängu ja muinasjutte armastavad suured ja väikesed teatrikülastajad.

Timbulimbu on tüdruk, kes armastab väga talve ja õige talve juurde kuulub kindlasti ka lumi. Seekord on aga midagi viltu, sest kalendri järgi peaks olema talv, lund aga ei tule ega tule. Nii üritab Timbulimbu olukorda lahendada. Ta võtab kokku oma lemmikmänguasjadest meeskonna ja koos minnakse teele lumemöldrite juurde, et teha selgeks, miks lumeveski lund ei jahvata. Teel lumeveski juurde ootavad Timbulimbut ja tema meeskonda ees suured seiklused.

Lavastuse kunstnik on rahvusvahelisi auhindu võitnud animatsioonikunstnik Kaspar Jancis.

Osades näeb Liis Laignat, Triin Lepikut, Jaanus Mehikast, Priit Loogu ja Sten Karpovit.

Lavatükki mängitakse Endla suures saalis 14., 17., 18., 20., 21. ja 22. detsembril kell 12 ning 15. ja 16. detsembril kell 12 ja 15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles