Farmi-Gabriel ja Strippari-Marco lähevad karvupidi kokku

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hed Kandi pidu - strippar Marco Tasane (paremal)
Hed Kandi pidu - strippar Marco Tasane (paremal) Foto: Indrek Galetin
Farmi-Gabriel

käis täna hommikul külas

Uuno Raadios

 ja rääkis oma põnevatest toimetamistest meie nn kohalikus konnatiigis. Muuhulgas selgus, et Gabrielil on kuulsusekoorma tõttu närvid täitsa läbi ning et ta on kuulutanud sõja oma suurimale rivaalile strippar 

Marco Tasasele

.

Kuidas läheb Gabriel Kubjas?

Veel läheb hästi. Ütleme nii, et varsti hakkab kõigil kehvasti minema, sest Eestis on ju majanduskriis ja raha inimesed enam eriti välja ei käi. Mina räägin seda klubi juhatajana, et enne oli elu nagu rohkem laulupidu, aga nüüd...   

Kas sina pead praegu stripiklubi?

Jah, klubi nimi on Piljard. Asume kaheksandal korrusel, jumalale ligemal ja meil saab kolm kärbest ühe hoobiga. Kui inimene tuleb mängib piljardit, siis ta saab ka süüa ja siis ta saab ka strippi ja ühesõnaga ta ei pea kuhugi eraldi minema.

Kes seal riided seljast siis viskavad?

Kõik. Ise käin ka neid laupäeviti seljast viskamas. Vahel tuleb seda lihtsalt teha.

Naine hakkas sul ka nüüd klubimaadamiks. Kas teil on see perekonnaviga?

Äkki me oleme lihtsalt liiga ilusad. See tõmbabki klubiomanikke meile ligi.

Kas käisid ka ise oma naise klubi avamisel? Kuidas rahule jäid?

Ma pidin sinna kindlasti jõudma, kuigi pidin ise samal ajal ka Tartus olema. Pidin seal esinema ja naist oli vaja natuke eesti keelega aidata. Läks nagu läks, oleks võinud loomulikult paremini minna. Närv oli sees.

Kas teil on kodus selline nõuandering ka? Istute maha ja arutate. Sina küsid oma klubi kohta nõu ja Adelina küsib oma klubi kohta. Kui tihe külaline Adelina üleüldse sinu klubis on?

Ta käis isegi minu juures mõnda aega tööl. Aga eks mingid vaidlused ikka tulevad. Nüüd on vähemalt rahu majas. Ütlen talle kohe, et tal on nüüd oma koht olemas ja aja oma asja seal. Tegele oma asjadega ja ära topi oma nina minu asjadesse.

Kas oledki seepärast nii õnnelik, et naisel on tegevust?

Täpselt nii ongi.

Millistes klubides ise tavaliselt käid?

Kui alustada veidike kaugemalt, siis ausalt öeldes on mul seoses selle kuulsaks saamisega närvid täitsa läbi. Neid haukumisi on nii palju. Ja ma olen ka väga agressiivne inimene. Kui sa midagi ütled, siis ka vastuta enda eest. See oli minuga nii juba enne kuulsaks saamist. Kui ma ringi liigun ja keegi midagi ütleb, siis ma võin kallale minna. Ma käin parem metsas või vahel harva mõne sõbra sünnipäeval. Joon harva, et mitte kaklema minna.  

Liiguvad ka kõlakad, et sa ei saa eriti hästi läbi oma rivaali  strippar Marco Tasasega ja et te lähete varsti suisa karvupidi kokku. Vastab see tõele?

Nüüd võib nii öelda jah. Mõnda aega tagasi oli see veel veidike kõikuv, sest ta ei julgenud tulla. Aga nüüd on see kindel.  

Kas teete seda poksiringis?

Kui aus olla, siis ma oleks tahtnud seda poksiringis teha. Ma juba ammu unistan eesti showmaastikul korralikust kaklusest.

Mis sa tegema peaksid, et võistlus võrdne oleks? Kas seod endal käed selja taha näiteks?

No nii hullult staar ma ka ei ole. Vastast tuleb alati austada. Me teeme võistluse ikkagi strippamises.

Kuidas seda on võimalik hinnata? Ühele meeldib ju ema, teisele tütar.

Ma ei taha eriti palju sellest rääkida. Järsku ta kuuleb minu ideest ja paneb endale kõrva taha. Ma tahan, et ta lollilt eksiks.

Kas toimub siis ainult strippamine või panete ka teadmised proovile?

Seks ongi teadmine.

Kus võistlus toimub?

Pakkumisi oli palju, kuid lõpuks valis meid välja Astoria, kuigi see klubi mulle üldse ei meeldi.

Seal ei ole ju postigi?

Postid on ainult naiste jaoks mõeldud.

Mis nüüd edasi?

Trenni, ainult trenni! Marco, sa veel kahetsed seda, kui minuga vastamisi lähed!  

Millal võistlus toimub?

Seda saate lugeda varsti ajakirjanduse veergudelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles