Vabaduse väljakul toimub lumelauavõistlus

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumelaudur Kuutsemäel.
Lumelaudur Kuutsemäel. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Lumelauaklubi Bricole korraldab uue aasta alguses, 7. jaanuaril Tallinna Vabaduse väljakul rahvusvahelise freestyle suusa- ja lumelauavõistluse “Duell 2011”.

Võistluse jaoks rajatakse Vabaduse väljakule lumelauapark, kirjutas ERRi spordiportaal.

Korraldajad ootavad üritusele kuni 40 sportlast viiest riigist. Võisteldakse lumelaua- ja freestyle suusasõidus – mõlemal alal selgitatakse kolm parimat meest ja naist. Kolmeliikmeline kohtunikekogu hindab trikkide keerukust ja soorituse puhtust.

Võistlusala arhitekti Martin Bachmanni teatel on trikkide sooritamiseks mõeldud boksid ja reilid kavandatud nii, et lumelaudurid ja suusatajad saaksid teha võimalikult palju atraktiivseid trikke. “Kindlasti tuleb võistlejatele väljakutseid esitav ja pealtvaatjatele vaatemänguline jõuproov,” lisas Bachmann.

Võistlus on pealtvaatajatele tasuta ja võistluse paremaks jälgimiseks edastatakse videopilt ning tulemused Vabaduse väljaku suurel ekraanil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles