Liis Tappo sai silma siniseks!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Tappo-Treial.
Liis Tappo-Treial. Foto: Erakogu

Hiljuti eneseteostuse nimel elus kannapöörde teinud ja abikaasa Rene Treialist (51) lahku kolinud eksmiss Liis Tappo (41) põsk ja silmaalune on sinine, kirjutab Kroonika.

Aktiivsemad seltskonnaeksperdid on kuluaarides juba ringlema lükanud versioone sellest, et Liis võib olla suhete klaarumise virvarris kõva kätt tunda saanud kahelt inimeselt – oma seni veel seaduslikult kaasalt Renelt või siis Kristel Väinsalult (34), kelle ärimehest abikaasat Vello Väinsalu (51) Liisiga hiljuti ühte seoti.

«Ma tulin taksoga halduskogu koosolekult,» seletab Liis ise. «See takso oli selles mõttes imelik, et… ta oli kuidagi madal auto. Kui hakkasin sealt väljuma, lükkasin ukse lahti, ja selle aja sees, kus ma välja astusin, käis see uks kinni kukkudes mulle vastu põske… Ma tean, et seda on minu isikuga seotud viimaste uudiste valguses raske uskuda, aga nii see oli!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles