«Ellujääja» uus hooaeg täna kell 20.35 Kanal 2s

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve Kallaste
Eve Kallaste Foto: Arno Saar/ SL Õhtuleht

Täna kell 20.35 alustab südamliku saatesarja «Ellujääja» uus hooaeg. Avasaates räägivad uskumatu loo isa ja poeg.

Teise hooaja avasaate peategelased on isa ja poeg, Vallo ja Martin, kes on kahepeale välja tulnud kolmest traagilisest õnnetusest. Vallo naisel ja Martini emal tuli abituna kõrvalt vaadata, kuidas lähedaste elud juuksekarva otsas rippusid.


Saatejuhi Eve Kallaste sõnul on saate teemade valikul tähtis, et lugudel oleks õnnelik lõpp ja et lood oleksid erinevad. Tulemas on palju šokeerivaid lugusid, sealhulgas lugu inimeste sattumistest eriskummalistesse õnnetustesse, aga ka võitlemisest sõltuvuste ja vähiga. Saate osaliste meelest on surmasuhu sattumine pannud neid elu ja ennast hindama ning armastama.

Südamlik kodumaine dokumentaalsari «Ellujääja» toob meieni eesti inimeste kõhedust tekitavad lood sellest, kuidas nad erinevatel põhjustel on surmaga silmitsi seisnud. Iga lugu on erinev, kuid alati emotsionaalne ja põnev ning õnneliku lõpuga.

«Ellujääja» stardib täna kell 20.35

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles