Kõrv peale! Tantsijana tuntud Eghert-Sören Nõmm avaldas oma esimese singli: laul räägib armastusest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Fashion Week kolmas päev 23.10.2015.
Kerli Kõiv ja Egert Sören Nõmm
Tallinn Fashion Week kolmas päev 23.10.2015. Kerli Kõiv ja Egert Sören Nõmm Foto: Viktor Burkivski

Tantsijana tuntud Eghert-Sören Nõmm on esmakordselt publiku ees hoopiski uhiuue laulu sõnade autori ja esitajana. Nädalavahetusel oli ametlikult esimest korda raadios Eesti kuulajate ees uus laul nimega «Thunder», mis on sündinud kolme noore inimese ühisloomingust ja nendeks on Sandra Steinberg, Eghert - Sören Nõmm ja trummar Rauno Pella. 

Oma ametlikul artisti Facebooki lehel Sir N tutvustatakse ka laulu sünnilugu. Laul räägib maailma kõige keerulisemast inimsuhete probleemist, milleks on armastus.

Foto: promo

Idee autoriks oli Sandra, kes meenutab laulu sünni iseärasusi: «Oleme Eghertiga palju aastaid juba väga head sõbrad, valanud koos ämbrite viisi higi nii tantsupõrandal kui ka elanud kuude viisi Ameerikas ühe katuse all. Mina jäin Ameerikasse oma õnne otsima, Eghert aga tuli tagasi Eestisse lubadusega, et kindlasti teeme ka edaspidi koos lahedaid ja pööraseid projekte show valdkonnas. Läks mööda paar aastat, mille pühendasin USAs muusika produktsiooni õppimisele. Üheks hetkeks oli esialgne kodukootud muusikademo mul valmis saanud ja saatsin selle Eghertile kuulamiseks ning sealt see pall juba edasi veerema lükatigi. Eghertil on imetlemisväärne ja ainulaadne oskus mängleva kergusega leida ja kaasata erinevaid talendikaid inimesi, moodustada nendest lausa rahvusvaheline team, kes tänaseks on sellest idee-otsakesest valmis teinud terviku.»

Foto: Erakogu

Alates 29.jaanuarist on «Thunder» saadaval kõikides digikanalites.

Esitaja – Sir N

Muusika – Sandra Steinberg, Rauno Pella

Sõnad - Sandra Steinberg, Eghert-Sören Nõmm

Viiul – Liis-Marii Vendt

Mix – Vitaly Popovich Soda Music UA

Produtseerinud – Sandra Steinberg ja Rauno Pella

Master – Chartmakers

Cover Art - Lena Fetishova UA

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles