Eesti naised tahaks olla Carmen Kassi nahas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferre sügistalv 08 kollektsiooni esitlus Vertigos. 29.05.2008
Fotod: Rene Pringi.
Ferre sügistalv 08 kollektsiooni esitlus Vertigos. 29.05.2008 Fotod: Rene Pringi. Foto: AFP / Scanpix
Möödunud nädala
Buduaari
gallupis, kus osales enam kui 4500 naist, selgus et 11 protsenti vastanud naistest pidas kõige ihaldusväärsemaks rikka supermodelli Carmen Kassi elu.

Teisele kohale jäi 8 protsendiga üllatuslikult Liisi Koikson. Kolmest ninjatüdrukust kõige ihaldusväärsemat elu elab Lenna Kuurmaa, kes hoiab 7 protsendiga kolmandat kohta ihaldusväärsete elude edetabelis.

6 protsendi vääriliseks hindasid lugejad Elu24 peatoimetaja Anu Saagimi, näitlejanna Hele Kõre, ärinaise ja miljonäriproua Kätlin Marani, ettevõtliku miljonäritütre Ines Karu ja muusik Piret Järvise elu. Presidendiproua Evelin Ilvese nahas tahaks olla vaid 4 protsenti naistest.

Tabeli lõpu suurim üllataja oli edukas ärinaine, kaunis modell ja hea pereema Beatrice, kelle elu soovis elada vaid 2 protsenti naistest. Veelgi vähem aga oli neid, kes soovisid elada kauni näitlejanna Merle Palmiste ja USAs elava modellist lauljanna Eha Urbsalu elu.

Buduaari nädalagallupi teeb eriliseks ja usaldusväärseks fakt, et tegu pole vaid Buduaari toimetuse püstitatud valikutega, neid saavad lisada ka lugejad.

Millise tuntud eestlanna nahas sooviksid aga sina, Elu24 lugeja, ringi patseerida? 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles