Coca-Cola jõulukaravan tuuritab Eestis

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coca-Cola jõulukaravan tuleb taas.
Coca-Cola jõulukaravan tuleb taas. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Sel pühapäeval, 5. detsembril toimub Tallinna Vabaduse väljakul Coca-Cola heategevusliku jõulukaravani avaüritus, kui kolmeks tunniks on kõik oodatud jõuluvanale salmi lugema ning koos päkapikkudega lustima ja meisterdama.

“Meie traditsioonilist jõulukaravani pole Eestis mõnda aega nähtud ja meile tundus, et just nüüd on hea aeg ühe läbinisti positiivse tava taaselustamiseks,” ütles Coca-Cola Baltimaade avalike suhete juht Annikky Lamp. “Tahame pakkuda peredele võimalust lumisel detsembripäeval koos midagi toredat ette võtta ja ühtlasi meenutada kõigile, et jõulud on suurepärane aeg oma rõõmu teistega jagada ning midagi head korda saata.”

Tallinnast startiv jõulukaravan jätkab järgmisel päeval oma teekonda Rakverre ja Jõhvi, teisipäeval peatub karavan Haapsalus ja Pärnus ning kolmapäeval Tartus. Neljapäeval jõuab karavan tagasi Tallinna ja lõpetab sõidu neljapäeval Tallinna lastehaiglas, mida Coca-Cola tänavune jõulukampaania annetusega toetab.

Coca-Cola on juba üle kümne aasta sidunud oma jõulukampaania lastele suunatud heategevusega, nii ka tänavu. Iga kord, kui ostetakse kaheliitrine pudel Coca-Colat, annetab ettevõte 25 senti Tallinna lastehaigla toetusfondi.

Kogutud raha eest uuendatakse lastehaigla taastusravikeskuse treeningsaali, mille sisustus on vananenud ning vajab hädasti väljavahetamist. Treeningruumi kasutavad tuhandeid kordi aastas kõikjalt Eestist pärit väikesed patsiendid. Treeningkeskus on hädavajalik haigla personalile laste seisundi adekvaatseks hindamiseks.

Coca-Cola jõulukaravani teekond
Pühapäeval, 5. detsembril kl 16 Tallinna Vabaduse väljakul.
Esmaspäeval, 6. detsembril kl 12 Rakvere turuplatsil ja kl 17 Jõhvi Viadukti parklas.
Teisipäeval, 7. detsembril kl 12 Haapsalu lossiplatsil ja kl 17 Pärnu Port Arturi keskuse parklas.
Kolmapäeval, 8. detsembril kl 16 Tartu Raekoja platsil.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles