Pühapäeval toimub räätsamatk Ohepalu looduskaitsealal

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matku korraldav osaühing 360 Kraadi kutsub räästamatkale.
Matku korraldav osaühing 360 Kraadi kutsub räästamatkale. Foto: Liisi Seil

Pühapäeval tuleb ilmaprognoosi järgi päikesepaisteline ja mõne külmakraadiga mõnus talveilm. Suurepärane kombinatsioon räätsamatkaks!

Alustatakse kell 12 Tapa lähistel Ohepalus,  Tallinna piirist umbes 60 km kauguselt. Matk on plaanitud lõpetada peale nelja tunni pärast täpselt päikeseloojangu ajaks.

Matkatakse rabas, järvede kallastel, turnitakse üle ooside ja vaadatakse loomajälgi. Viimaseid on Ohepalus palju, sest koos kaitseväe keskpolügooniga ja Kõrvemaa looduskaitsealaga moodustub hiiglaslik loodusmaastik, kus jätkub teiste loomade hulgas ruumi ka ühele hundikarjale.

Matk on tasuline. Hind sisaldab räätsade ja sääriste kasutamist, kuuma hernesuppi, teed ja piparkooke ning matkajuhi teenuseid. Matkale registreerida saab siit.

Matkale sõitmiseks jaga transporti ja kirjuta oma küsimine või pakkumine siia.

Ohepalu looduskaitseala asub Kõrvemaa idaservas ja jääb praegu Eesti lumerikkamasse piirkonda. Ohepalu maastikud on mitmekesised – ooside vahel on väikesed järvesilmad ja rabad vahelduvad metsatukkadega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles