Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«Laulud tähtedega» juhid ootavad saatelt positiivsust ja rõõmu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
«Laulud tähtedega» saatejuhid Karin Rask ja Marko Matvere
«Laulud tähtedega» saatejuhid Karin Rask ja Marko Matvere Foto: TV3

TV3 muusikasaate «Laulud tähtedega» juhid Karin Rask ja Marko Matvere on veendunud, et oktoobrikuus ekraanile jõudvad säravate duettide kontserdid toovad peredesse vaid positiivset meelelahutust.

Saatejuht Karin Rask loodab, et «Laulud tähtedega» tuleb läbinisti positiivne ning laulupaaride ettekandes kõlav ilus muusika toob saabuvatel sügisõhtutel inimeste südameisse palju rõõmu. Marko Matveregi sõnul peaks saade meelelahutust pakkuma paljudele.

«Eks tegemist ole ikka koguperesaatega,» ütles Matvere.

Kuigi saatejuhid pole varem koos töötanud, usuvad nad, et saavad toredasti hakkama.

«Karinit ma veel ei tunne, aga seniste kohtumiste põhjal paistab kena inimene olevat,» märkis Matvere, kel erinevalt paarilisest on saatejuhtimises suur kogemustepagas.

«Minule on see tõepoolest esimene kord saatejuhina üles astuda, aga pabinat hetkel veel pole – vast jõuab see tekkida,» muigas Karin Rask, kinnitades, et Matvere telekogemused lisavad otsesaate-esinemistele kindlasti tuge ja turvatunnet.

«Igal juhul ootan juba praegu esimest saadet põnevusega,» sõnas Rask.

«Laulud tähtedega» jõuab TV3 ekraanile 5.oktoobril kell 19.25.

Tagasi üles