Tom Hanks hakkab mängima narkokaubandusfilmis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Hanks
Tom Hanks Foto: SCANPIX

Oscari võitnud režissööri Kathryn Bigelow uue filmi peategelast kehastab Hollywoodi staar Tom Hanks.

Film kannab pealkirja «Triple Frontier» ja räägib Paraguay, Argentina ja Brasiilia piirialast, kus käib aktiivne narkokaubandus, edastab Variety.

Linateose keskmes on sellel seadustest priil alal tegutsevad viis meest.

Produtsent Charles Roven sõnas, et Hanks on kinnitatud rolli.

«Otsime teisi osatäitjaid. Võtted peaksid algama järgmise aasta märtsis. Tegemist on ühiskonnakriitilise filmiga,» lisas produtsent.

Stsenarist Mark Boal kirjutab uue filmi käsikirja. Tema käe all valmis ka režissöör Kathryn Bigelow läbimurdefilmiks kujunenud linateose «Hurt Locker» käsikiri. See sõjadraama võitis kuus Oscarit.

Väidetavalt on «Triple Frontieri» kaalutud ka Johnny Deppi, Sean Penni, Leonardo DiCapriot, Christian Bale`i ja Jeremy Rennerit.

Järgmisel aastal on Tom Hanksil käsil mitu filmi. Ta enda lavastatav «Larry Crowne», siis «Extremely Loud and Incredibly Close», mis põhineb Jonathan Safran Foeri romaanil ning «Cloud Atlas», kus ta mängib koos Halle Berry, Sir Ian McKelleni ja James McAvoyga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles