7 veidramat staaride seksiskandaali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rihanna
Rihanna Foto: SCANPIX

Yahoo! Shine pani kirja kõige pöörasemad, magusamad ja sageli täiesti nilbed kuulsuste seksiskandaalid.

1. David Lettermani väljapressimine

Ainult šarmantne saatejuht David Letterman suudab kõige piinlikumast seksiskandaalist teleajaloos välja tulla ilma igasuguse plekita. Vaatajad tundsid talle hoopis kaasa, kui väljapressija lootis temalt raha saada ähvardusel avalikustada teletähe afäär ühe oma töötajaga.

2. Tiger Woods ja tema hoorade haarem

Kui selgus, et golfiäss Tiger Woods pettis oma naist Elin Nordegreni Rachel Uchiteliga, oli see alles jäämäe tipp. Kuude kaupa tuli lagedale järjest rohkem staari lõbustanud naisi.

3. Jimi Hendrixi seksivideo

Selles legendaarses videos lõbutseb kitarrilegend mitme kauni valgenahalise naisega. See juhtus enne, kui internet sarnased videod tavaliseks muutis.

4. Kui Bill Monica sinise kleidi ära määris

Monica Lewinsky pääses meediasse president Bill Clintonile suuseksi tegemise pärast. Paraku on Bill sellest ajast peale suuri tegusid teinud, kuid Monicat mäletatakse alati kui tüdrukut, kes suhu võttis.

5. Rihanna alastipildid

Pildid eevaülikonnas Rihannast ilmusid internetti vahetult pärast koduvägivallaintsidenti Chris Browniga. Paljud arvasid, et see oli võte lauljatari mainet kahjustada. Rihanna teatas, et tundis fotode avalikuks tulemise pärast piinlikkust, kuid tegi need siis, kui suhe Chrisiga oli veel normaalne.

6. Lady Gaga peenisekõlakad

2008. aasta detsembris hakkasid levima kuulujutud, et Lady Gaga võib olla hermafrodiit. Lauljatar kinnitas, et tal pole jalge vahel midagi ebatavalist.

7. Sandra Bullock võitis Oscari ja kaotas abikaasa

Tundus, et vaid mõned sekundid pärast Bullocki Oscari-tänukõnet varastas kogu tähelepanu üleni tätoveeritud Michelle «Bombshell» McGee. Selgus, et näitlejanna abikaasa Jesse James oli end McGee intiimsemate tätoveeringutega kurssi viinud. Pärast afääri avalikuks tulekut ilmus loomulikult välja veel armukesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles