Õuekoer Frodo leidis ideaalse kodu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otsin uut kodu - Frodo
Otsin uut kodu - Frodo Foto: SCANPIX

Kolmapäeva õhtul jätkus Maarja-Liis Ilusa juhitav südamlik saatesari «Otsin uut kodu».

Seekord oli vaja leida uus peremees õuekoer Frodole. Frodo on pooleteiseaastane Saksa lambakoera ja laika segu koer.

Tema peremees Margus võttis koera tütre rõõmuks, kuid paraku elab tütar Harjumaal korteris ja Frodo Valgamaal õues. Margust ootas aga ees töine suvi Rootsis asuvas mesilas ja ta leidis, et kõige targem on leida koerale uus ja hea kodu.

Frodo võlus kümmet inimest, kes olid valmis talle uue armastava kodu pakkuma. Lähemalt tehti tutvust Kerli ja Eevi kodudega.

Kerli elab Viljandimaal oma majas ning tal on kaks last. Kuna mees on tal jahimees, siis toidust puudust ei tule. Neil oli ammu plaanis teine koer võtta ja neil oli isegi nimesildiga kuut valmis. Koera ketti ei kavatsetud panna, vaid lasta vabalt õues joosta.

Eevi elab poja ja tütrega Valgamaal korteris, plaaniga oma majja kolida. Eevi kinnitas, et on suur loomaarmastaja.

Koeraspetsialistid soovitasid uueks peremeheks valida Kerli, kellel on suurem loomapidamise kogemus ja paremad elutingimused koerale.

«Mul jäi soe ja hea tunne teie perest. Mõtlesin, et siin leiab Frodo küll hea kodu,» andis Margus koera Kerli perele üle.

«Frodol saab meie juures hea elu olema - armastust, seiklust, hoolivust, palju liikumist. Tahaks temaga kooli minna. Siin on lapsed, kes talle meeldivad. Nüüd on Frodo kodus,» sõnas Kerli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles