Muusikakool paneb advendiaja helisema

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu muusikakooli puhkpilliorkester.
Pärnu muusikakooli puhkpilliorkester. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Advendiaja algus Pärnus toob üle kogu linna arvukalt muusikakooli kontserte, neist suurim, “Jõuluootuse” kontsert, on jagatud kahele päevale.

“Jaotasime sel aastal kontserdid linnaruumi laiali, et mitte nn mammutkontserti teha,” põhjendas muusikakooli direktor Karin Veissmann.
 
Kolmapäeval, 1. detsembril kell 17.30 esinevad rütmimuusikaosakonna noored muusikud Pärnu keskraamatukogu suures saalis.
 
Suur muusikakooli “Jõuluootuse” kontsert on laupäeval, 4. detsembril kell 12 Pärnu kontserdimajas, esinevad klaveri-, puhkpilli-, akordioni-, keelpilli- ja rütmimuusikaosakonna õpilased.

“Pärnu muusikakoolil on vedanud: kaks korda aastas saavad noored muusikud esineda kontserdimaja suure saali laval ja tunda end täiskasvanud muusikute kõrval võrdväärsete interpreetidena,” rääkis Veissmann. “Nad on laval, kus on esinenud eesti muusikute paremik.”

“Jõuluootuse” kontserdi teine osa on reedel, 10. detsembril kell 17.30 Eliisabeti kirikus. Seal esinevad orkestrid, ansamblid ja oreliõpilased.
 
Mudilaskoor ja väikesed viiuldajad rõõmustavad kuulajaid Pärnu Kustide maja ärklisaalis laupäeval, 11. detsembril kell 12.
 
Teisipäeval, 14. detsembril kell 18 interpreteerivad rütmimuusikaosakonna õpilased Pärnu raekojas sarjas „Pärnu muusikakool 66” Olav Ehala muusikat.
 
Jõuluaja alguseni jagub väiksemaidki kontserte, mille kohta saab infot kooli koduleheküljelt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles