Roots tutvustab albumit

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Roots "Roundabout".
Andres Roots "Roundabout". Foto: Plaadi esikaas

Neljapäeva, 2. detsembri õhtul annab Andres Roots albumi “Roundabout” ilmumise puhul kontserdi Tartu klubis Illegaard. Kaasa teevad Indrek Tiisel suupillil, Kalle Kindel trummidel ja Martin Eessalu teisel kitarril.

“Et plaadil astus üles 13 pillimeest viiest riigist ja kõikvõimalikel instrumentidel didgeridoost kirikuorelini, oleks plaadi otsast lõpuni ettemängimine jabur mitte ainult ideeliselt, vaid ka logistliselt,” ütles Roots. “Nii et stuudiosalvestuste taasloomise asemel esitame Illegaardis seninägematu koosseisuga midagi sellist, mida saabki kuulda ainult sellel õhtul ja ainult selles kohas.”

Tänavu 17. novembril ilmunud albumil “Roundabout” mängivad peale Rootsi Eric Gebhardt (USA), Bottleneck John (Rootsi), Dave Arcari (Šotimaa), Black River Bluesman, Jantso Jokelin, Bad Mood Hudson (kõik Soome), Ahti Bachblum, Kalle Kindel, Uku Püttsepp, Raul Terep, Hanno Maadra ja Asko-Romé Altsoo. Altsoo oli koos Rootsiga CD produtsent, kaanekujunduse tegi Siret Roots.

Kõigi plaadil oleva 12 loo autor on Andres Roots ja plaadilt leiab muuhulgas ETV Eesti Top7 suvise esikohaloo “Redecoration Day”.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles