Triobet: tantsusaate võidavad Ithaka Maria ja Marko

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 tõi eile avalikkuse ette kõik tantsusaates osalejad: (vasakult) Valeria Fetissova ja laulja Dave Benton, laulja Ithaka Maria Rahula ja Marko Kiigajaan, Katrin Kruuse ja purje­sportlane Johannes Ahun, näitleja Liina Vahter ja Mairold Millert, «Selgeltnägijate tuleproovi» võitja Nastja ja Marko Mehine, Aleksandra Žeregelja ja moeguru Ženja Fokin, Karin Lillemaa ja poliitik Tarmo Kruusimäe ning poliitik Urve Palo ja Aleksandr Makarov.
Kanal 2 tõi eile avalikkuse ette kõik tantsusaates osalejad: (vasakult) Valeria Fetissova ja laulja Dave Benton, laulja Ithaka Maria Rahula ja Marko Kiigajaan, Katrin Kruuse ja purje­sportlane Johannes Ahun, näitleja Liina Vahter ja Mairold Millert, «Selgeltnägijate tuleproovi» võitja Nastja ja Marko Mehine, Aleksandra Žeregelja ja moeguru Ženja Fokin, Karin Lillemaa ja poliitik Tarmo Kruusimäe ning poliitik Urve Palo ja Aleksandr Makarov. Foto: Toomas Huik

Ennustusportaali Triobet.com hinnangul on «Tantsud tähtedega» saatesarja võidule suuremad võimalused Ithaka Maria Rahulal ja Marko Kiigajaanil.

Konkurents finaalipaaride vahel on siiski ülimalt tasavägine. Kui Ithaka Maria ja Marko võidule panustades võib mängija ennustuse täidemineku puhul oma raha tagasi võita 1,73-kordselt, siis Liina ja Mairoldi võidu puhul kahekordselt.

 

Lauljatar Ithaka Maria on Triobeti ennustusportaalis olnud üks kolmest põhifavoriidist juba saatesarja algusest. Teised soosikud võidule – stilist Ženja Fokin ja purjetaja Johannes Ahun – langesid konkurentsist paraku enne finaali. Ühikarottide noor näitlejanna Liina Vahter on olnud tugev üllataja – sarja alguses peeti just tema ning Kojamehe alias Tarmo Kruusimäe võimalusi võidule kõige tagasihoidlikumateks.

 

Triobeti koefitsientidega on võimalik tutvuda aadressil www.triobet.com.

Kumb paar Sinu arvates võidab? Kas Ithaka Maria ja Marko või Liina ja Mairold?

«Tantsud tähtedega» finaalsaade on eetris Kanal2-s sel pühapäeval kell 20:05.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles