Depp: Disney stuudiole ei meeldinud Jack Sparrow homona

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp Jack Sparrow rollis
Johnny Depp Jack Sparrow rollis Foto: SCANPIX

Hollywoodi staari Johnny Deppi sõnul on «Kariibi mere piraatide» filmide peategelane, piraat Jack Sparrow Disney stuudio silmis üsna ebameeldiv tegelane.

Ajakirjale Vanity Fair antud intervjuus sõnas Depp, et ta tegi ettepaneku tema kehastatavat Sparrowt kujutada homona, kirjutab Variety.

Deppi sõnul läksid Disney stuudio esindajad selle ettepaneku peale närviliseks ja tunnistasid, et nad soovivad vältida homotegelasi.

«Neile ei meeldinud minu nägemus, et piraadikapten on omasooihar. Ütlesin neile, et mu kõik tegelased on homod ja see ajas nad täitsa närvi, » selgitas näitleja.

Deppi kinnitusel võttis ta Jack Sparrow käitumise loomisel eeskujuks Rolling Stone`i kitarristi Keith Richardsi.

Richards astus Deppi tegelaskuju isana üles filmis «Pirates of the Caribbean: At World's End» (Kariibi mere piraadid: maailma lõpus).

«Kariibi mere piraatide» kolm filmi on olnud väga edukad ning Deppi kehastatavat Jack Sparrowt peetakse viimase kümnendi üheks menukamaks filmikangelaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles