Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Jungle Feaver tõuseb tuhast

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Eno-Gerrit Link
Copy
Systeam.
Systeam. Foto: promo

Reedel, 3. detsembril tõuseb Tallinnas Von Krahli baaris fööniksina tuhast legendaarne pidudesari Jungle Fever, et pakkuda andunud austajatele üks korralik krooniaja elamus enne ettearvamatut eurot.

Elava muusika eest hoolitseb Jungle Feveril uus põnev bänd Systeam, mis ammutab inspiratsiooni live-kontsertidest ja mille muusika on mõnus fusioon trummist ja bassist, breakbeat'ist, dubstep'ist ja millestki ettearvamatust. Systeamis mängib trumme Winny Puhhi mees Olavi Sander, bassi tõmbab Raido Traumann ning klahvide ja sämplitega tegeleb Indrek Saaremets aka Sys.

Kostitamaks jungliste parimate paladega, saabub selleks puhuks spetsiaalselt üle lahe kohale DJ Pinball, kvaliteetkraami saputavad plaadikotist välja peo resident DJ Raul Saaremets ja d’n’b rinde üks säravamaid noorema põlvkonna tegijaid DJ Prospecta ning korralikult kaasakiskuvat vanakooli kulda puistab publikusse DJ Paul Oja.

Live-esinemisega astub üles Jungle Feveri resident MC Busta, kes ühendas jõud DJ S.I.N.-i ja lauljanna Evaga. Peol  toimub nende uhiuue loo live-ettekanne.

Vaata, kuidas kõlab Systeam:

Märksõnad

Tagasi üles