Stella McCartney sünnitas tütre

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul McCartney tütre kollektsiooni esitlusel
Paul McCartney tütre kollektsiooni esitlusel Foto: Reuters

Biitel Paul McCartney (68) moekunstnikust tütar Stella (39) sünnitas eelmisel nädalal tütre, kes on tema neljas laps.

Uue ilmakodaniku nimeks panid vanemad Reiley. Stella McCartneyl ja tema abikaasa Alasdhair Willisel on ka sellised lapsed nagu viiene Miller Alasdhair James, neljane Bailey Linda Olwyn ja kaheaastane Beckett Robert Lee, teatab Digital Spy.

See, et siinne uudis jõudis muidu operatiivsesse uudisteportaali Digital Spy nädal hiljem (sünnitus toimus 23. novembril), on ehk seotud sellega, et kuuldavasti oli sünnitus suhteliselt raske, nagu kirjutas briti klatšiveeb Holy-Moly, tuli arstidel kasutada keisrilõiget.

Uudisportaalide sirvimisel ei hakka silma ka tavapärast teadet vanematelt, et sünnitus läks hästi jne. Kuid ehk on põhjus selles, et kuna Stella McCartney pole esimese suurusjärgu staar ja selline pressiteadete tegemine pole tema stiil.

Niipalju on veel teada, et pikemat emapuhkust ei kavatse Stella McCartney võtta, kuna mitmed moe-alased tööd tahavad kiiret lõpuleviimist.

Siiski on hea teada,et biitel Paul McCarteneyl on nüüd juba seitse lapselast.

Palju õnne vanematele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles