Mia valulik teekond suureks kasvamisel

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Akvaarium" pälvis Cannes'is peapreemia parima režii eest ning Briti sõltumatu filmiauhinna lavastuse ja parima uustulnuka (Katie Jarvis) kategoorias.
"Akvaarium" pälvis Cannes'is peapreemia parima režii eest ning Briti sõltumatu filmiauhinna lavastuse ja parima uustulnuka (Katie Jarvis) kategoorias. Foto: Internet

Kolmapäeval, 1. detsembril kell 19 saab Rubiinis vaadata linateost "Akvaarium". See on film, mis muudab iga noore inimese elu ning liigutab kõiki täiskasvanuid, kes on kasvanud suureks valu ja vaevaga.

Mia on 15 ja kogu maailma peale vihane. Ta elab ema ja õega Londoni lähistel Essexis ning tal on kõigest täiesti suva, kui tantsimine välja arvata.

Tunded löövad aga pea kohal kokku, kui ühel hommikul ilmub köögiuksele ema uus sõber Connor. Viimasest kujuneb kiiresti kogu pere lemmik, ent Mial tundub seksapiilse iirlasega olevat eriline side.

"Akvaarium" pälvis Cannes’is peapreemia parima režii eest ning Briti sõltumatu filmiauhinna lavastuse ja parima uustulnuka (Katie Jarvis) kategoorias.

Filmi peaosalise leidis režissöör Andrea Arnold sealtsamast filmis esinevast Tilbury rongipeatusest. 17-aastaselt emaks saanud Katie on pärit just sellistest oludest, nagu filmis kirjeldatud – nüüd on temast saamas hinnatud näitleja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles