Sharon Osbourne: vestlussaadete tegemine oli suur viga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sharon Osbourne
Sharon Osbourne Foto: AP / Scanpix

Rokkar Ozzy Osbourne´i abikaasa, Sharon Osbourne, lubas, et ei astu enam kunagi üles ühegi vestlussaate juhina, sest televisiooni päevase programmi struktuur on tema jaoks liiga piirav.

54-aastane Osbourne on kaks korda USA telekanalite eetris ning ühe korra Suurbritannia teles proovinud vestlusaatega läbi lüüa, kuid tunnistab nüüd, et kogu vestlussaadete kogemus oli justkui toimumist ootav katastroof, vahendab Femalefirst.

«Minu ITV vestlussaade oli hiigelsuur viga. Ma olin USAs saadet tehes saanud ränga õppetunni, kuid ma ei õppinud sellest. Mu ego sai minust võitu, ma lootsin saada päevaste vestlussaadete kuningannaks,» ütles Osbourne.

«Ma pidin olema nii ettevaatlik sellega, mida ja kuidas ma ütlesin. Ei mingit vandumist, ei midagi liiga provokatiivset. Ma ei võinud inimesi vastandada ega liialt urgitseda – ja need on kaks asja, milles ma võin väita end osav olevat. Ma ei saanud küsida küsimusi, mida ma tahtsin. Tõde on selles, et päevane televisioon ei ole minu jaoks, ma lihtsalt ei sobi sellesse. Nüüd ma tean seda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles