Winona Ryderile ei meeldi rinnahoidjaid kanda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Winona Ryder
Winona Ryder Foto: SCANPIX

Kuigi Ryder (39) võtab esimese asjana koju jõudes rinnahoidja seljast, möönab ta, et on rolle, kus pitsitav riietusese aitab sooritada parema etteaste.

Ryder kahetseb, et otsustas1994. aasta filmis «Reality Bites» rinnahoidjat mitte kanda stseenis, kus kandis nööritava ülasosaga kleiti.

«Ma ei kujutanud ette, kuidas see välja paistab,» meenutab Ryder 16 aasta tagust koostööd Ethan Hawke`ga ajakirjale Total Film.

Samas, filmis «Süütuse aeg» kandis Ryder rangelõikelist korsetti (mis täidab ka rinnahoidja funktsiooni – toim.).

«Korsetist oli selle rolli juures tohutu abi, kuna mängides emotsionaalselt tagasihoitud inimest, ma lausa tunnetasin füüsiliselt nii valu, mida minu tegelane kannatas.»

Ryder täpsustas, et selles rollis ei tohtnud olla tema vööümbermõõt rohkem kui 19 tolli ehk 48,2 sentimeetrit. «Seda mõõdeti iga päev. Tuli ette, et olin põrandal pikali maas, kui mu korsetti pingutati vajaliku ümbermõõduni,» selgitas Ryder.

 «Aga ma oleks sellega uuesti nõus, sest samal ajal ebamugavusega «tegi» korsett suuresti minu rolli selles filmis,» ütles Ryder.

Mis puudutab kumerate vormidega ihupesuesemeid laiemalt, mainis Ryder intervjuus, et nooruses tekkis tal neile vastumeelsus, sest need tekitasid tal seljavalu.

Ryderi uusim roll on filmis «Black Swan», mille kohta lugeda ja filmi treilerit vaadata saab Elu 24 varasema artikli juurest siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles