Galerii: Saaremaa Vodka uutmoodi tulemine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 26. novembril esitles Altia Eesti Nokia Kontserdimajas säraval sündmusel uutmoodi Saaremaad.

Vormimuutust tähistati spetsiaalselt selleks puhuks Mart Kase poolt lavastatud lõbusa ja müstilise etendusega, kus läbivaks teemaks olid kontrastid – uus kohtus vanaga nagu kauaaegsed traditsioonid ja kvaliteet said värske vormi, külm ja kuum nagu Saaremaa soovituslik manustamistemperatuur ja selle mõju meie sisemuses ning kõlama jäi peamine – elu tuleb mönuga vötta!

Etenduses lõid kaasa säravaimad staarid: jutustajaks klaveri taga oli Chalice, Tanel Padar saatis oma laule kitarril ja Liisi Koiksonile oli muusikaliseks saatjaks Allan Jakobi akordioniga, Liina Vahtrik tegi muljetavaldava etteaste viinaemandana, kaasa lõid veel Revalia Meeskoor, TTÜ tantsutüdrukud ja Reigo Ahvena trummimeeskond. Pärast etendust mängis tegijatele ja külalistele Singer Vinger.

 

Saaremaa Vodka viinapõletustehnoloogia üle on põhjust uhkust tunda. Puhtus, kvaliteet ja keskkond on viinapõletamise protsessi võtmesõnad. Saaremaad toodetakse kõrgekvaliteedilisest piiritusest ning segatakse puhta 150 m sügavusest puurkaevust pärit veega.

Altia Eesti on muide juba pikemat aega ainuke alkoholitootja Eestis kes toodab ise oma piirituse, mis tagab täieliku ülevaate ja kindluse kõikumatus kvaliteedis ning on nii puhas, et ei vaja mitte mingit hilisemat filtreerimist. Selle ainulaadse ja töömahuka protsessi tulemuseks ongi uutmoodi Saaremaa, öige pöhjamaiselt karge ja kristalselt puhas vodka.
 

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles