Normannile jäävad tantsusammud kiiresti meelde

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Oja
Kaisa Oja Foto: Margus Ansu
Oktoobris kolmandat korda ekraanile jõudvas saates «Tantsud tähtedega» osalev näitleja Henrik Normann on saanud võistlustantsija Kaisa Ojaga vaid kaks trenni teha, aga peab juba oma õpetajat manitsema, et too teda liiga palju ei kiidaks.

Tantsutrennid toimuvad vaheldumisi Kaisa kodulinnas Tartus ning Tallinnas, kus Henrik elab, kirjutab SL Õhtuleht.

Erinevalt mitmest teisest kuulsusest tantsutrennid Henriku töid-tegemisi ei sega, sest tantsimisele kuluv ajakulu on tema näitlejatööd silmas pidades pigem kasulik investeering

Normanni sõnul on Kaisa Oja armas inimene ja väga hea pedagoog, kes kipub õpilast isegi liiga palju kiitma ning ka võistlustantsija kinnitab, et Normann on tubli õpilane, kellele erinevad sammukombinatsioonid kiiresti meelde jäävad.

«Viimasesse saatesse jõuan ma ju niikuinii!» kuulutab Normann ambitsioonikalt, kuid selgitab siis, et ei jahi võitu, vaid viimasesse saatesse kutsutakse nagunii kõik osalenud paarid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles