Galerii: Viasat leidis Telliskivi Loomelinnakust teemante

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti vanim digitelevisiooni pakkuja Viasat kutsus rahva Telliskivi Loomelinnakusse Erinevate Tubade Klubisse, et avada teemantide ja televisiooni glamuurset maailma ning võtta sealsamas kohapeal üles uus reklaamiklipp. 

1. veebruaril toob Viasat turule keskmisest nõudlikumale televaatajale mõeldud teleteenuse Viasat Teemant koos kõigi Viasati platvormil olevate telekanalite ja -teenustega.Teemantpakett sisaldab rohkem kui 50 kodu- ja välismaist telekanalit, järelvaatamisteenust ja salvestamisteenust. Teenusele on võimalik lisada kiire 4G internet koos ruuteriga.

Foto: Erlend Štaub

Viasati ärijuhi Aet Viira sõnul on Teemantpakett mõeldud ennekõike telegurmaanile, sisaldades seinast-seina telekanaleid igale maitsele «See on suurima kanalite hulga ja võimalustega õhu kaudu leviv televisioonipakett Eestis,» ütles Viira.

Foto: Erlend Štaub

«Siiani oli selline programmi- ja teenustevalik võimalik vaid kaabelvõrgu kaudu linnades, kuid Viasati Teemantpaketiga jõuab see nüüd igasse Eestimaa nurka. Satelliit-televisioon suudab viia kvaliteetse telepildi ja laia kanalivaliku ka neisse paikadesse, kus kaabelvõrk puudub ning kuhu tavaantenniga vaadatav televisiooniteenus ei ulatu.»

Kõik Viasati töötajad panid end proovile teemanti- ja teletemaalises interaktiivses mälumängus ning katsusid õnne suures Teemantratta loosis.

Foto: Erlend Štaub

Näitleja Anatoli Tafitšuki asjatundlikul juhendamisel võeti sealsamas kabaree Rhizome laval üles Teemantpaketi uus reklaamiklipp, kus kõrvalosades astuvad üles USA president Barack Obama, golfilegend Tiger Woods, action-filmide täht Jean-Claude Van Damme, Ameerika vestlussaadete kroonijuveel David Letterman ja humoorikate väljaütlemiste poolest tuntud presidendikandidaat Donald Trump. Jääme ootama esilinastumist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles