Klubis Factory alustab uus hardstyle ürituste sari Algorythm, kus peaesinejaks Code Black Austraaliast

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubis Factory alustab uus hardstyle ürituste sari Algorythm, kus peaesinejaks Code Black Austraaliast
Klubis Factory alustab uus hardstyle ürituste sari Algorythm, kus peaesinejaks Code Black Austraaliast Foto: Promopilt

19. veebruaril alustab Tallinna klubis Factory uus hardstyle ürituste sari Algorythm, kus peaesinejaks Code Black Austraaliast.

Foto: Promopilt

Juba mõnda aega Eesti hardstyle maastikku oma eriliste üritustega rikastanud RAWESTI meeskond alustab 19. veebruaril uue ürituste sarjaga ALGORYTHM, kus on esindatud erinevad populaarsed muusikastiilid, alustades Subgroundiga, lõpetades Hardcore'ga. Põhirõhk on aga Hardstyle´l.

Peaesinejaks on seekord meloodilise hardstyle-i filigraanseim pärl - CODE BLACK Austraaliast.

Mees, kes algselt tegutses koos Audiofreq´iga dj-duona edukas projektis Bioweapon, alustas edukat soolokarjääri 2011. aasta lõpus ning on nüüdseks mänginud kõikidel legendaarsetel gigantüritustel nagu Qlimax, Hard Bass, Defqon.1, Tomorrowland, Decibel jne.

Foto: Promopilt

Tema eufoorilised ja meloodilised setid kannavad edasi positiivseid emotsioone, mis ei jäta külmaks ühtegi elektroonilise muusika asutajat.

Hiljuti jõudis avalikkuse ette ka uudis, et Code Black ja Audiofreq on taas Bioweaponi projekti ellu äratanud ning sealt võib tulevikus oodata nii mõndagi.

 

Kohal on ka Eesti omad kõvemast puust artistid: Whirl, Mental, Conflict, Dominator, P-Project, The Renegade, Skyhaze ning esmakordselt ka Operation Raw Showcase, mille koosseisus on kolm Eesti artisti, kelle identiteedid jäävad veel tänaseks päevaks saladuseks.

Kindlasti väärib tähelepanu fakt, et Whirl - mees, kes eesti EDM- ning poppmuusika maastikul aastaid lipulaevana seilanud projektis Whirl & Mayer, on tänaseks päevaks teinud kannapöörde, ning leidnud endale uue stiiliväljundi, milleks on Hardstyle.

Märkimist väärib ka asjaolu, et üritusel mängitakse Maarjamaal tuliuut ning publikule ilmselt ka veel võõrast muusikastiili nagu Subground. See on segu erinevatest muusikastiilidest, mis koosneb kõrvu paitavast sügavast bassist, võimsatest elektroonilistest helidest mida võib kuulda just electro lugudes ja ka kohalikes Elektrilevi alajaamades ning millel on ka kerge techno, hardtrance'i ja hardstyle'i mekk küljes.

Alles 2011 aastal esmakordselt Q-Dance´i üritustel kõlanud Subground on kogunud kõvasti populaarsust nii Euroopas kui ka mujal maailmas ja jätkab seda siiani jõudsalt!

 

Hardstyle ja hardcore, mis on selle ürituse põhistiiliks, ei vaja erilist tutvustust, kuna tegemist on väga laialt levinud populaarsete ning fenomenaalsete tantsumuusika stiilidega tänapäeva EDM maastikul.

 

Nagu Rawesti üritustele kombeks saanud, pannakse ka sellel üritusel kõvasti rõhku atmosfääri loomisele, lavadekoratsioonidele ja lasershowle.

 

Vanusepiirang üritusel on 18+ ning Club Factory uksed avatakse 22:00!

 

Attendi üritusele: https://www.facebook.com/events/922752124499057/

Eelmüük: tavapilet 12-14€, VIP pilet 20€

Kohapealt: tavapilet 17,50€, VIP pilet 25€

 

VIP pilet: eraldi sissepääs ja garderoob, pääs eraldi baariga VIP-rõdule

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles