Laine Randjärv oma uuest hobist: mõned ütlevad, et esoteerikaga tegelemine kahjustab mu mainet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laine Randjärv
Laine Randjärv Foto: Kanal 2 / Radar

Poliitik Laine Randjärv näitas tänases «Radaris» oma uut hobi, mida ta viimased paar kuud viljelenud on. Nimelt on naine valmistanud kivikestest ja kristallidest ligi 600 käevõru! Ta ei hoia neid kodus kapisahtlis, vaid toodab neid kauplusesse müügile.

«Mul on nende kividega mitu erinevat suhet,» räägib Randjärv. «Osad seisavad mul öökapi peal või riilulil, mõned on ka kotis kaasas. Teised kivid on siis need, millest saab teha käevõrusid. See on käsitöö. Stressirohkes elus on hea, kui on motoorset väljaelamise võimalust.»

Ta ütleb, et reaktsioone tema uue hobi kohta on erinevaid. «Mõned leiavad, et see on väga tore - jumal tänatud, et mõni inimlik joon on ka veel säilinud poliitikul. Mõned ütlevad, et esoteerikaga tegelemine kahjustab mu mainet.»

Randjärv on tähele pannud, et inimesed otsivad kividelt tuge ja kaitset. «Üldiselt tahetakse armastusega seotud kivisid või siis kaitsekivisid.» Ta valmistas ka «Radarile» spetsiaalse õnnekäevõru, mis aitab saatele vaadatavust juurde saada. Võimalik, et võrul ongi juba oma mõju sellele olnud, sest möödunud nädalal oli «Radar» telesaadete vaadatavuse tabelis kolmandal kohal.

Oma valmistatud käevõrude eest, mis Randjärv poodi müüki viib, ta mingit tasu ei saa. Suhe käib nii, et Väikse Ingli kauplus annab Randjärvele kivid tasuta ja vastu ootab valmis meisterdatud käevõrusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles