Reporteri veeb pakub huvitavate ideedega inimestele elu võimalust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 «Reporter»
Kanal 2 «Reporter» Foto: Kanal 2

Peagi uuenduskuuri läbiv Reporteri veebikeskkond pakub võimalust andekatele tegijatele. 

Kas sul on mõni lahe idee või projekt, millele sooviksid laiemat kõlapinda? Pead videoblogi, teed huvitavaid eksperimente või on su peas idee, mida varem nähtud pole? See pakkumine just sulle.

Anna oma ideest teada SIIN või saada oma projekti tutvustav informatsioon e-mailile mart.niidassoo@kanal2.ee. Huvitavaid projekte hakatakse kajastama peagi uue välimuse ja sisuga Reporteri veebilehel ning parimatel on võimalus pääseda edasi televisiooni.

Kandideeri ise või jaga üleskutset oma sõbraga. Sellest võib alguse saada teekond teleekraanile.

Reporteri üleskutse

Peagi uuenduskuuri läbiv Reporteri veebikeskkond pakub võimalust andekatele tegijatele.Kui sul on mõni lahe idee või projekt, millele sooviksid laiemat kõlapinda. Pead sa videoblogi, teed huvitavaid eksperimente või on su peas idee, mida varem nähtud pole? See pakkumine just sulle.Anna oma ideest teada lehel http://kanal2.ee/veebireporter/ või saada oma projekti tutvustav informatsioon e-mailile mart.niidassoo@kanal2.ee. Huvitavaid projekte hakatakse kajastama peagi uue välimuse sisuga Reporteri veebilehel ning parimatel on võimalus pääseda edasi televisiooni. Kandideeri ise või jaga üleskutset oma sõbraga. Sellest võib alguse saada teie teekond teleekraanile.

Posted by Reporter on 25. jaanuar 2016. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles