Farmi-Gabriel: strippari nimega lähen ma ka hauda...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta meesstrippari valimised Club Tallinnas 20.11.10
Farmi-Gabrieli esimene etteaste
Aasta meesstrippari valimised Club Tallinnas 20.11.10 Farmi-Gabrieli esimene etteaste Foto: Gerli Toomepuu

Seekord vastab Elu24 lugejate küsimustele möödunud nädalavahetusel Eesti aasta meesstrippari tiitliga pärjatud Gabriel Kubjas aka Farmi-Gabriel.

Enne, kui alustan teie küsimustele vastamist, kenad Elu24 lugejad, tahaksin ise teile paar sõna sissejuhatuseks öelda:

Kas ma elan valesti või mitte, on minu otsustada, mitte rahva. Seega on olemas ütlus, et koerad hauguvad, karavan liigub ikka edasi. Kallid inimesed, tehke midagi erilist ja sellist, mille peale saab olla Eestimaa teie üle uhke!

Mina jäädvustan ennast ajalukku sellisena. Võtke või jätke! Ja minul on sügavalt ükskõik, kes või mis minust mida arvab. Tean vaid ühte, olen tugev isiksus ja moraalselt ja vaimselt tugev inimene.  Paljudel annab ainult unistada sellistest omadustest.

Mis on aga kõige positiivsem selle asja juures on tõik, et ega ma ei maksa ju endale peale, kui ma show'd teen. Ma olen soovitud tegelane selles valdkonnas ja see motiveerib mind. Mulle teeb rõõmu, et paljud ööklubid ja seal käiv rahvas hindab minu tegevust. Järjelikult teen oma tööd südame-ja hingega.

Suured tänud kõikidele küsijatele ja omalt poolt soovin teile kõigile edu siin keerulises maailmas!  Ärge mõistke kohut teiste üle, sest te ei tea kunagi, kuna te ise kohtu ette satute!

Miks alustasid strippamisega tegelemist ja kui vanalt?

Strippamisega alustasin ma 2003. aastal, seega 32-aastaselt. Teid huvitab miks, siis ma arvan, et edevus oli üks nendest teguritest. Stripp kui selline eesmärk ei olnud. Kui oleks midagi teistsugust,  mis show-maailmas mulle sobinud oleks, siis oleksin kindlasti sellega kaasa läinud. Aga läks nii ja arvan, et ma lähen selle strippari nimega kunagi ka hauda. Noh, nagu omamoodi legendina.
 
Kui sa poleks strippar, siis millist ametit kõige meelsamini peaksid?

Stripp kui selline ei ole minu ainus sissetulek. Ma olen seotud ka paljude muude maailma asjadega.
 
Miks peab striptiis nii labane olema ja rõve? Viisakates asutustes võiks võtta nn chippendale -meestest õppust. Selliseid esinejaid meil Eestis ei olegi, nn avastamata maa veel.

Hea küsimus. See minu nn Sõduri etteaste ongi kõige räigem, sest ta peab vastama antud teemale. Mul on teisigi numbreid, näiteks Admiral ja seal on asjad teistmoodi ehk number on täielik vastand sõduri omale. Kuna olen ise pehme ja õrna hingega inimene ehk pigem romantik, siis on teised  esitused kõik romantilisemad.
 
Kas Gabrieli-härral naist on?

Minul naist hetkel ei ole. Olen juba poolteist aastad üksi olnud ja see hakkab mind juba häirima.

Kas iga mees võib olla strippar?

Arvan et iga mees ei saa olla strippar, sest paljudel meestel ei ole lihtsalt selliseid omadusi. Näiteks nagu olla naiselik ja kindlasti jääb ka edevusest vajaka. Ühesõnaga mehe mühaklikkus segab seda teaostamast, mis on ka normaalne.

Mina näiteks olin eelmises elus Naine. Võib-olla on see ka põhjus, mis aitab mind mõelda naiste moodi. Kusjuures kõik minu eelmised naisterahvad, kellega ma olen elanud, on seda kõrgelt hinnanud.
 
Kas teid häirib titulleering Farmi-Gabriel? Miks teid Farmi saatest diskvalifitseeriti?

Teate ma olen sellega juba nii harjunud, aga kui minu poole pöördutakse selle nimega, siis alati parandan inimest. Farmi saatest lahkusin ma kakluse pärast, minu kaasvõitlejad olid selle ära teeninud.
 
Kunagi oli juttu et Sina koos Marcoga ei astu newer üles samal laval... Millest siis selline meelemuutus sedakorda toimunud ürituse suhtes?

Ja, teil on õigus, aga see oli põhimõtte küsimus. Pidin talle koha kätte näitama. Aga, kui olingi varem nii ütelnud, siis pidasin silmas mõnd tavalist esinemist. Aga see, mis toimus, oli TÕELINE LAHING ja ma olin kohustatud sinna minema!
 
Millal päris tööd tegema hakkad?

Aga kes ütles, et ma ei tööta. Ma olen enda asjadega väga rahul ja teen kõvasti tööd. Peagi valmib minu Roosa limu, millega ma hakkan rahvast lõbustama.
 
Kas Onu Bella on sinu isa?

Ei, Onu Bella ei ole minu isa.

Millised naised sulle meeldivad?

Ohhh, ma ei tea kohe, kuidas vastata... No kindlasti, et oleks kodune ja arusaaja kõigis raskustes, aga samas ka läbilööja. Aga kui välimust mõtlesite, siis mul ükskõik kas pikka või väikest kasvu, aga kindlasti peab olema sale.
 
Kas oled ise oma eluga rahul?
 
Kas ma olen eluga rahul... Ma arvan, et jah. Ma olen siin elus kõike saanud, kuigi mitte miski pole mulle kergelt kätte tulnud. Enne Farmika saadet olen teinud selliseid asju, et olen kindel, et paljudel pole kindlasti sellisteks asjadeks mahti olnud.
 
Miks sul oma autot pole? Miks sõidad ühistranspordiga? Kas sa ei arva, et see mõjub sinu imagole halvasti?

 
No kas ma pean jälle endale tunnistama seda, et kui inmene sõidab bussiga, siis ta pole keegi siin elus. Kui näete mind bussiga sõitmas, siis teadke, et siis sõidan ma kuskile joomingule. Ja mainele ei saa see kuidagi mõjuda, sest ma pole kunagi tähtede haigust põdenud. Olen samasugune surelik siin ilmas nagu te kõik. See Farmi-Gabrieli nimi ei ole määrav minu jaoks. Ma ei ole staar,  vaid väike avalik tegelinski siin Eestis.


Mis te arvate, mida te teete 45-aastasena, 45-aastaseid strippareid pole ju?
 
Kuigi ma pole mõelnud selle peale, sest see on ka loomulik, et vanust viskab peale, aga kui tellimusi tuleb ja ma püüan kuidagigi söödav välja naha, siis teen ilmselt ajalugu
 
Kas voodis on sul ka alati sama kava, kui stripates?

 
Ei, loomulikult mitte! Aga teatud elemendid ikka tegelikult on ka.
 
Kas sa trenni ka vahest teed või on strippari puhul tähtis välja näha nagu keskmine õllekõhuga mees?
 
Noo, märkus on vastu võetud, kuigi õllekõhust on asi kaugel. Asi selles, et sain suured vigastused ja ei saanud käia trennis nii nagu tavaliselt, seega olin nati nii, nagu ma olin. Ja nagu te aru saite, see   ei seganud minu võitmist.
 
Kas sa ei näinud, et 18-aastasel tüdrukul oli häbi, kui teda ahistama pikali maas hakkasid?
 
Kui te tähele panite, siis see tüdruk naeris ja mis kõige tähtsam, ma küsisin tema käest kaks korda,  kas kõik on korras. Seda ma teen muidu kogu aeg, kui olen laval. See asi on minu poolt alati korrektne. Ja see tüdruk vastas mulle, et kõik on korras. Seega tegin oma asju edasi. Nii et, ma ei tunne oma süüd tema ees ja kui tal tõesti oli seal laval paha, siis oleks pidanud ära minema.
 
Oled sa Intsu-Ingaga maganud? Või mõne muu kuulsusega?
 
Intsu-Ingaga pole ma kohe kindlasti seda asja teinud. Ta pole minu maitse. Aga kuulsustega olen.
 
Millised tulevikuplaanid sul on?
 
Otsida endale naine, sest ma pole see tüüp, kes saab üksi olla.
 

Kuidas su poeg suhtub sellesse, et stripparina töötad? Kas sa ei arva, et paned teda üsna halba olukorda ja et koolis kindlasti öeldakse talle üsna pahasti aeg-ajalt sinu tõttu? Lapsevanemana peaksid rohkem sellistele asjadele mõtlema...
 
Ma vastan selle peale nii, et ma ei tea, kas teie olete lapsevanem või ei, aga ärge minu lapse suhtes muretsege. Minge oma muredega edasi ja vaadake, et teil oleks kõik korras. Aga küll mina oma lapsega hakkama saan. Ta on suur mees juba ja elame aeg-ajalt koos ja kõik on kontrolli all. Ja koolis ei küsi temalt samuti keegi aru minu tegemiste kohta. Normaalne kool ja klass on.

Mida arvate Kaitseliidust? Kas olete KLi liige ja kui ei ole, siis kas plaanite astuda?

Ma olen juba kaitseliidus 10 aastat.

Mitu last teil on ja mitut te veel planeerite?

Minul on üks laps.

Mis on teie sportlikud saavutused? Ala, koht, auhinnad?

Oman palju tänukirju jne. Sportlikud saavutused on järgmised: kunagi tegelesin autospordiga ja oman esimese kuni kolmanda koha karikaid.
 
Kas tüdruk, keda valiti Club Tallinnas sinu kava juurde oli juba alguses kokku lepitud teema või võtsite suvalise tüdruku rahva seast?
Kas ise teate ikka seda, et see tüdruk oli alaealine?
 
Hea küsimus! Mina töötan alati publikuga ja et see tüdruk oli alaealine, pole minu probleem, vaid klubi probleem. Ma tavaliselt ei küsi passi, kui ma kedagi lavale palun. Tean vaid seda, et alla 18- aastaseid sisse ei tohi lasta.
 
Kui palju peab sulle maksma, et sa mõnele üritusele strippama tuleksid?
 
See on alati kokkuleppe küsimus. Helistage ja saate teada.
 
Gabriel, kas sa pead ennast intelligentseks inimeseks?

 
Kui oleks sellised intelligente rohkem nagu mina, siis oleks palju kergem siin ühiskonnas elada.
 
Kas sa ise pole kunagi mõelnud, et sinu amet on nilbe?

See pole amet, aga ma olen sellega rahul. Ja arvesta, et mõnele see ei meeldi, aga paljudele see jällegi meeldib ja sel saarel, kus mina asun, tunnen ennast väga hästi ja siin elus ei saagi lõppude lõpuks ju kõigile meeldida.
 
Millised tulevikuplaanid sul on?
 
Plaane ei tahaks ära sõnuda, aga läbirääkimised hetkel käivad ja vist sõidan Venemaale.

Kas sa kässarit ka vahest paned?
 
Kässar  on minu parim sõber, seega elan tema seljas täiega! Eriti sellise ilmaga, mis meil õues praegu on. Mõnusat talve kõigile!


 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles