Mis on Erki Savisaare 17 aastat kestnud abielu saladus?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2013: Isa ja poeg Savisaared kõrvuti Tallinna linnavolikogu avaistungil. Hetk hiljem andis Edgar Savisaar volikogu esimehele üle linnavalitsuse tagasiastumise palve.
2013: Isa ja poeg Savisaared kõrvuti Tallinna linnavolikogu avaistungil. Hetk hiljem andis Edgar Savisaar volikogu esimehele üle linnavalitsuse tagasiastumise palve. Foto: Peeter Langovits/Merilin Mändmaa

Keskerakondlane ja riigikogu liige Erki Savisaar paljastas Arterile, mis on tema 17 aastat kestnud abielu saladuseks. 

Küsimusele, mis on Erki Savisaare ja tema abikaasa pika, ligi 17 aastat kestnud abielu saladusele, vastab riigikogu liige: «Mul ilmselt näkkas lihtsalt.»

Mehe sõnul tundis ta kiiresti ära, et just see naine on temale õige: «Väga pikalt vist ei püüdnudki, sest tundsime üsna kiiresti ära, et nii on õige. Ja nii on siiani läinud. Kohtusime ülikoolis, olime samas teaduskonnas. Aga kumb kumma leidis… öeldakse ju, et naine võtab mehe. Augustis saab abielus oldud juba 17 aastat.»

Loe refereeritud artikli täisteksti Arterist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles