Loe, millist kahte etendust Sa Ene-Liis Semperi soovitusel kindlasti nägema peaksid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia, Veneetsia. 07.06.2015. Veneetsia biennaalil avati Jaanus Samma näitus "NSFW", mille kuraatoriks oli Eugenio Viola. Pildil Ene-Liis Semper, Maria Arusoo. FOTO: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES
Itaalia, Veneetsia. 07.06.2015. Veneetsia biennaalil avati Jaanus Samma näitus "NSFW", mille kuraatoriks oli Eugenio Viola. Pildil Ene-Liis Semper, Maria Arusoo. FOTO: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES/

ETV kultuurisaatel «Plekktrumm» käis külas teatrikunstnik Ene-Liis Semper, kes oma teatrisoovitusi vaatajatele jagas. 

«Soovitaksin kahte hästi toredat ja väga erinevat teatrietendust, mida ma viimase poole aasta jooksul olen näinud. Helsinkis on Kristian Smedsi, kuulsa soome lavastaja etendus "Tabu", mis pole absoluutselt hirmuäratav ega vägivaldne. Ja on nii sugestiivne!» räägib Semper.

«Teine soovitus on belgia lavastaja Alain Platel, kes pani kokku Kongost pärit muusikud ja tantsijad ning barokkmuusika. Vana hea Euroopa kultuur põimub sellise vitaalsusega. Milline elujõud! Seda peab nägema. Nad tuuritavad praegu Euroopas, nii et kellel on võimalus, siis ma väga soovitan,» ütles lõpetuseks ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles