«Võsareporteri» ropu suuga kaksikvend Tiit otsib iha.ee-st naist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Märtman otsib iha.ee-st naist.
Tiit Märtman otsib iha.ee-st naist. Foto: Iha.ee / gladiator28

Ropu suuga kaksikvennad Tiit ja Teet Märtman (endise nimega Kääpa) on avalikkusele ilmselt kõige paremini tuttavad saatest «Võsareporter».

 Eelmise aastakümnendi lõpus eetris olnud saatelõigus tänavakive müünud vennad olid ka eelmisel aastal endistele «ärikommetele» truuks jäänud ning Tiit oli tagaotsitav kohtu poolt veel juuliski.

Kuid, kaelas elav kohtuistung ei lase kelmil naiseotsinguid peatada ning üks vendadest, Tiit, on üles seadnud konto seksuaalsuhtlusportaalis Iha.ee. Tiit, kes on leheküljel aktiivne kontonime all gladiator28, on portaali postitanud poolpaljad pildid iseendast, mis on ka tema enda poolt peegli peegeldusest tehtud.

Tiidu kontol seisab kirjas, et tema tutvumise eesmärgiks on: «seks, grupiseks, üheöösuhe, eksperiment, sõprus, ajaviide, kunst, reisile minek.» Orientatsiooniks on mehel märgitud hetero ning samuti annab ta teada, et teda erutavad: «seksvideod, õlid, kreemid, karvutu, seksikad riided, jalanõud, tätoveeringud, grupiseks, striptiis,» ning jahutab «rumal naine». 

Milliste piltide ja infoga Tiit naisi peibutab, vaata tema Iha.ee kontolt!  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles