Arnold Schwarzenegger täidab sureva mehe viimase soovi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger Foto: SCANPIX

Vähi viimast faasi põdeva Austria pensionäri viimaseks sooviks on, et austerlasest filmistaar ja USA California endine kuberner Arnold Schwarzenegger saadaks talle oma isiklikust kollektsioonist paar sigarit ning helistaks talle.

Ülem-Austrias elaval 75-aastasel Josef Mittermeiril diagnoositi kolm aastat tagasi ravimatu vähihaigus ning ta ainsaks lõbuks on jäänud suitsetamine, mis tema arstide sõnul ei ole talle ohtlik, edastab The Local.

Samas on mees suur Schwarzeneggeri fänn ja ta teab ka seda, et staar suitsetab sigareid.

Mittermeiri tütar Sarah esitas Facebookis abipalve saada Arnold Schwarzeneggeriga kontakti ja küsis, kas näitleja on nõus täitma ta sureva isa viimase palve ehk saatma talle oma sigareid.

See postitus muutus väga populaarseks, saades 90 000 meeldimist ja Austria meediakajastuse.

Tütrega kontakteerus Schwarzeneggeri austerlasest sõber ja kolleeg Ralf Möller, kelle teatel Arnie saadab ta isale sigareid ja samuti helistab talle sel laupäeval Kitzbühelist, kus ta hetkel viibib. Müller lubas surevale mehele saata enda kollektsioonist samuti paar sigarit, kuid ka foto endast ja Arnold Schwarzeneggerist.

«Kui ma isale head uudised edastasin, hakkas ta nutma. Ma ei olnud varem teda nii tundelisena näinud. Ta palus mul Ralfile öelda, et ta saab oma elu parima kingi,» lausus tütar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles