Otse L.A-st: Lindsay Lohan viibib väljaspool võõrutuskliiniku müüre

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Lohan
Michael Lohan Foto: SCANPIX

Elumere lainetel jalgealuse kaotanud näitleja ja seltskonnatibi Li-Lo tähistab tänast tänupüha 15- tunnise pausiga, mil ta ei pea viibima võõrutuskeskuses. Neiu kohtub isa ja sõpradega.

 

Kliinikust, mis asub Los Angelese lähistel Palm Springsis, sõidab Li-Lo koju L.A-sse, kus lisaks isa Michaelile kohtub ka mõnede sõpradega, kirjutab TMZ.

Tagasi kliinikus peab ta olema täna õhtuks ehk Eesti aja järgi homme varahommikuks.

Li-Lo on koos isa ja emaga tegelenud kliinikus olles ka pereteraapiaga ja Tänupüha söömaaega koos isaga peetakse justkui märgiks, et isa ja tütre suhted on paranemas.

Michael Lohan ütles, et vaatamata kõigele tahab ta koos oma eksnaise ja Lindsay ema Dinaga olla tütrele headeks vanemateks, et aidata tal asjad korda saada.

Lindsay peab jääma kohtu otsusel kliinikusse 3. jaanuarini järgmisel aastal, kuna jäi vahele kokaiini tarvitamisega, millega rikkus kohtu määratud varasema hoiatava iseloomuga karistuse nõudeid.

Li-Lo (24) jaoks on suurimaks probleemiks lisaks oma alko-, narko- ja pidutsemislembuse taltsutamisele vinduv karjäär, sest kuidas üldse kuskil filmis mängida, kui oled pidevalt mingite jamadega seotud.

Li-Lo näitlejaandes kahelda pole asjatundjatel põhjust olla olnud. Viimati mängis Li-Lo tänavu valminud filmis «Machete».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles