Trubetsky varjab oma ähvardajaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Trubetsky
Tõnu Trubetsky Foto: Peeter Langovtis

Poliitikas pettunud muusik Tõnu Trubetsky on pärast ootamatut keskerakonnast lahkumist sügavale peitu pugenud ega soovi avalikkusega tegemist teha.


Lahkumise põhjuseks olevat olnud vaimne pinge ja ähvardused Trubetsky elule ning tervisele. Ometigi ei soovi hirmutatud muusik asjale seaduslikku käiku anda. Teatavasti on selline ähvardamine kuritegu, mille eest on võimalik karistada.

Õhtuleht kirjutab, et ansambli Vennaskond solisti suu on lukus ning selgitusi, kes ja kuidas teda terroriseeris, ta ei anna. Punkari sõbrad, kes oma nime lehes näha ei soovi, ütlevad et Trubetsky on pikemat aega olnud depressioonis ning segaduses, seda juba enne erakonda astumist, ja tema ümber lahvatanud skandaal pole segaduse lahenemisele kaasa aidanud. Vaikimine aga olevatki nüüd kõige parem, sest ükskõik, mida kehva sõnaseadmisoskusega Trubetsky ka ütleks, tooks see kaasa uue laviini solvanguid ja ilkumist.

Keskerakonna noortekogu peasekretär Jaanus Riibe, kes enda sõnul suhtles Trubetskyga aktiivselt kogu tema lühikeseks jäänud Keskerakonna-perioodi jooksul, ütleb: punklaulja vaikimise taga on järelikult midagi sellist, mis haavas teda hingepõhjani. «Talle on tehtud liiga ja nüüd võiks talle pisutki rahu anda,» leiab Riibe.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles